Saturday , November 26 2022

Ce spun baietii de la Voltaj, dupa finala

calin goia

Dupa victoria Suediei in finala Eurovision 2015 si obtinerea unui loc 15, reprezentantii Romaniei in concurs, Voltaj, au postat un mesaj de multumire pe Facebook.
“Thank you, Europe!” (“Multumim, Europa!” – n.red), se arata pe pagina de Facebook Voltaj, care si-a schimbat si imaginea cover.
In ceea ce priveste rezultatul, solistul trupei, Calin Goia, si-a exprimat regretul ca formatia nu a putut aduce mai multa bucurie romanilor. Totusi, asta nu inseamna ca nu exista si parti pozitive.
“Ne pare foarte rau ca nu am putut sa aducem mai multa bucurie romanilor, dar ne bucuram ca am facut cunoscuta campania noastra (“De la capat” – n.red.) si mergem mai departe”, a spus Calin Goia, intr-o declaratie pentru Mediafax.
“Am venit cu un alt gand, de a fi mult mai sus decat am reusit, dar nu ne demoralizam si nu ne oprim”, a mai spus Calin Goia, pentru sursa citata.
Suedia este castigatoarea editiei 2015 a concursului Eurovision. Mans Zelmerlow cu a lui piesa, Heroes, a atras cele mai multe voturi din partea celor 40 de state, invingand Rusia si Italia, care au completat podiumul.
Reprezentantii Romaniei, trupa Voltaj, au incheiat concursul pe locul 15, cu doar 35 de puncte.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …