Wednesday , October 5 2022

Ce şi-a permis să spuna un colaborator al Fox News despre Michelle Obama

US-POLITICS-OBAMA-SESAME STREET

„Prima doamnă a SUA, Michelle Obama, ar trebui să mai dea jos câteva kilograme înainte de a face campanie contra obezităţii infantile”.
Această afirmaţie aparţine doctorului Keith Ablow, colaborator pe probleme de psihiatrie al canalului de televiziune american FoxNews, relatează The Independent şi Le Figaro.
Afirmaţia a fost făcută în cursul unui talk-show numit „Outnumbered” având ca temă programul condus de soţia preşedintelui american în scopul combaterii obezităţii la copii.
“Are nevoie să slăbească câteva kilograme. Să fim sinceri. De la cine acceptăm noi sfaturi în materie de nutriţie?”, s-a întrebat retoric specialistul. “Îmi displace ipocrizia şi chiar cred că oamenii care vorbesc despre dietă ar trebui să fie ei înşişi modele de urmat şi nu sunt sigur că Prima Doamnă este un astfel de model”, a continuat Ablow, în pofida uimirii exprimate de ceilalţi participanţi la emisiune.
„Chiar şi (Barack) Obama ar putea da sfaturi mai bune: el este slab!”, a mai susţinut psihiatrul.
Cotidianul francez reamintește că Fox News este un canal de televiziune conservator, care nu îl simpatizează pe democratul Barack Obama şi că afirmaţiile colaboratorului acestui post despre Michelle Obama au fost viu criticate pe reţelele sociale.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …