Monday , August 8 2022

Ce salariu are Radu Tudor la Antena 3

radu-tudor

Conform declaratiei de avere a sotiei sale, care este functionar public, Radu Tudor, realizator de emisiuni, si-a marit salariul de la Antena 3 cu 900 de euro pe luna fata de precedenta declaratie.
In 2013, WOWbiz.ro dezvaluia ca Irina Zidaru, sotia analistului politic Radu Tudor, este consilier diplomatic in cadrul Ministerului Afacerilor Externe si ca in declaratia sa de avere figureaza si salariul acestuia la Antena 3, care era de 27.778 de lei pe luna, adica peste 6100 de euro. Recent, Irina Zidaru si-a actualizat declaratia de avere, care se refera la anul 2013, salariul ei anual de consilier fiind de 81.498 de lei, adica aproape 6.800 de lei pe luna (aproximativ 1500 de euro).
Mult mai bine sta sotul sau, al carui contract de drepturi de autor cu Antena 3 i-a adus 375.599 de lei in 2013, adica 31.300 de lei pe luna (putin peste 7.000 de euro). Asta inseamna o crestere cu aproape 900 de euro pe luna fata de cat era trecut in precedenta declaratie de avere. Radu Tudor si sotia sa au mai castigat bani, in 2013, din inchirierea unui apartament, incasand 18.545 de lei, adica peste 4100 de euro.

Vezi si

Astăzi este Ziua internațională a pisicii. Jumătate de miliard de pisici trăiesc în case din toată lumea

Pe 8 august este sărbătorită de 20 de ani, în fiecare an, Ziua internațională a …

4 comments

  1. Se vedea treaba ca-l pupati in fund pe base si cur…ele lui. Evidenta si realitatea va deranjeaza. Cand va pleca base veti pleca si voi slugoilor care asupriti poporul roman de 10 ani, ca istoria nu va va ierta. Hai ca sunteti din ce in ce mai putini si va pute gura.

  2. asa un natarau e analist politic si expert militar, te umfla rasul cand citesti asa ceva . De fapt e un lingau dorsal a lui Felix mafiotul , alaturi de Gadea Badea , Ciuvica etc.

  3. De asta il critica cu atata vehementa pe Basescu: Radu Tudor, Mircea Badea, Ciuvica etc. Pentru ca sunt bine platiti. Probabil ca primesc si sporuri pentru cate o injuratura trasa lui Basescu. :))

  4. ca Radu Tudor e un bou nu e o noutate…ma-ntreb doar ce vor face el, boul, dar si ceilalti boi de la Latrina 3 când vor ramane fara obiectul muncii, adica fara Base, care-si termina mandatul in decembrie acest an…desi tare ma tem ca Latrinele vor ramane fara boss( varan, pe motiv ca va fi retinut un pic mai mult…) si nu vor mai apuca sfarsitul mandatului lui Base pe motiv de faliment al Latrinelor antenelor…)…