Tuesday , November 29 2022

Ce să faci pentru ca parfumul să reziste mai mult pe pielea ta. Trucuri de la un parfumier celebru

parfum

Ruth Mastenbroek, un celebru parfumier din Marea Britanie, a dezvăluit pentru DailyMail câteva trucuri eficiente, legate de rezistența parfumurilor pe piele. Sigur că acest lucru ține și de calitatea parfumului, însă dincolo de acest aspect, contează foarte mult zonele pe care parfumul se aplică.
Iată, așadar, unde trebuie să îți aplici parfumul, pentru ca aroma acestuia să persiste întreaga zi:
Pe păr. Dacă bunicile noastre ne învățau că nu e bine să ne dăm cu parfum pe păr, iată că Ruth Mastenbroek recomandă acest lucru. S-ar părea că aroma parfumului se absoarbe până la un punct în fibrele firului de păr, iar asta face ca parfumul să reziste mult mai mult.
În spatele urechilor. Aici este o zonă de puls, unde temperatura corpului este ușor crescută, ceea ce face ca aroma parfumului să reziste mai mult.
În buric. Da, ai citit bine! Chiar dacă pare incredibil, buricul este o zonă mai caldă a corpului, iar asta înseamnă că parfumul va rezista mai mult acolo.
Pe glezne. Având în vedere că suntem mereu în mișcare, și gleznele noastre au o temperatură ușor mai crescută, comparativ cu alte zone ale corpului, Ruth Mastenbroek spune că zona este foarte potrivită pentru aplicarea parfumului.
 

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …