Friday , May 24 2024

Ce s-a întâmplat cu rochia purtată de Michelle Obama în timpul discursului soțului ei

Michelle Obama, soția președintelui american Barack Obama, a purtat marți, în timpul ultimului discurs al soțului ei din postura de președinte al Statelor Unite ale Americii, o rochie de un galben aprins, care a costat nu mai puțin de 2.000 de dolari.
michelle

Rochia fără mâneci purtată marți de prima doamnă a SUA cu ocazia discursului despre starea națiunii rostit de soțul ei, președintele Barack Obama, a înregistrat un record de vânzări, epuizându-se în magazinele on-line înainte de sfâșitul speech-ului, scrie miercuri ziarul spaniol ‘ABC’, citat de Agerpres.
Ținutele purtate de Michelle Obama provoacă, în general, un mare interes, iar aceasta, deși avea un preț deloc de neglijat, de 2.000 de dolari, a dispărut din stocul de marfă oferit pe pagina web Neiman Marcus în mai puțin de 50 de minute, cât a durat intervenția șefului de la Casa Albă în fața membrilor Congresului SUA.
Rochia de un galben aprins, cu o croială dreaptă extrem de simplă, poartă semnătura unui creator de modă cu rădăcini cubaneze, Narciso Rodríguez, cel care a realizat și vestimentația primei doamne din seara alegerilor prezidențiale din 2008, când soțul ei a câștigat primul mandat de șef al statului.
Îndreptându-se spre ultimul an la Casa Albă, Barack Obama a prezentat marți cel din urmă discurs al său despre starea națiunii, ‘mai puțin tradițional’, așa cum promisese deja. Evidențiind principalele realizări din perioada în care a fost președinte, el a reluat teme din campania sa electorală din 2008 și și-a îndemnat concetățenii să acționeze pentru îmbunătățirea sistemului politic din SUA.
 

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …