Tuesday , February 27 2024

Ce rol regretă Jennifer Lawrence că a acceptat, în ciuda sfatului primit de la Adele

Jennifer Lawrence a dezvăluit într-un interviu pentru New York Times că buna ei prietenă Adele i-a spus să nu accepte rolul din filmul „Passengers”, în care a jucat alături de Chris Pratt.

Actrița în vârstă de 32 de ani, câștigătoare a premiului Oscar pentru rolul din „Silver Linings Playbook”, a vorbit despre dezmăgirea pe care a produs-o în rândul fanilor, spunând da personajului din pelicula regizată de Morten Tyldum, în condițiile în care venea după succesul din franciza „The Hunger Games”, relatează filmnow.

Adele mi-a spus să nu-l fac! ‘Simt că producțiile despre Spațiu sunt noile filme cu vampiri’, a argumentat ea. Ar fi trebuit s-o ascult.”

În 2016, Jennifer era preferata criticilor de film, dar nu a mai fost cazul după „Passengers” care a obținut doar un scor de 30% pe site-ul de recenzii Rotten Tomatoes. Totuși, lungmetrajul nu a fost un eșec total de box-office, pentru că la un buget de peste 100 de milioane de dolari a încasat la nivel global 303,1 milioane de dolari. Din distribuția peliculei au mai făcut parte Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia, Aurora Perrineau, Kara Flowers și Vince Foster.

În februarie anul acesta, Jennifer și soțul ei,Cooke Maroney, au devenit părinți pentru prima oară.

Vezi si

Paul McCartney dezvăluie semnificația ascunsă din spatele versurilor piesei “Yesterday”

Paul McCartney a dezvăluit adevărata semnificație a versurilor “I said something wrong, now I long …