Thursday , December 7 2023

Ce poti face cand esti Barbra Streisand: Il suni pe boss-ul Apple si-l certi din cauza asistentei personale

brabra streisand

Cand banii si renumele nu mai sunt o problema, o simpla nemultumire, cum ar fi aceea ca Siri nu-ti pronunta bine numele, te duce direct la Tim Cook, seful Apple.
Asa a procedat actrita si cantareata Barbra Streisand, care se saturase ca asistenta personala Apple sa-i pronunte numele gresit. Cum problema era deja veche de 5 ani, “l-am sunat pe seful Apple, Tim Cook, si a fost de acord cu placere sa schimbe felul in care Siri imi pronunta numele, in sfarsit”, a declarat vedeta, citata de BBC.
Potrivit lui Streisand, a doua silaba a numelui sau de familie ar trebui pronuntata cu un “s” moale, asa cum se aude cand pronunti “sand” (nisip) si nu cu un “z”, asa cum spune Siri.
Seful Apple i-a promis ca neajunsul va fi remediat odata cu urmatorul update, care va avea loc in 30 septembrie.
“Asa ca sa vedem ce se intampla; as fi incantata”, a mai spus Streisand in weekend, pentru un post TV.
Dar asa se intampla doar cand esti extrem de cunoscut, comenteaza The Guardian. Publicatia puncteaza faptul ca nu oricine ar face rost de numarul de telefon al lui Tim Cook; cu atat mai mult nu oricui i-ar raspunde seful Apple la telefon.
 

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …