Tuesday , April 16 2024

Ce planuri are Antena 1 pentru Bianca Dragusanu si Andreea Mantea

bianca-mantea

Antena 1 lucreaza in mare secret la niste surprize de proportii care au legatura cu Andreea Mantea si Bianca Dragusanu.
Negocierile secrete dintre Andreea Mantea, actualmente libera de contract, si Antena 1 au ajuns la final.
Andreea Mantea va fi protagonista reality show-ului “Burlacita”, aflata la cea de-a doua serie. Mantea ii calca astfel pe urme Biancai Dragusanu, eroina primului sezon al proiectului initiat de Catalin Botezatu in colaborare cu Antena 1. In ciuda asteptarilor, Bianca Dragusanu nu a adus audienta scontata, iar derapajele roscatei din viata personala, petrecute chiar in timpul filmarilor, au afectat serios credibilitatea show-ului. La vremea respectiva, Bianca era in tatonari cu Adrian Cristea, iar la un moment dat, profitand de faptul ca filmarile s-au mutat in Turcia, actuala doamna Slav i-a facut o vizita lui Ciprian Marica, aflat in vacanta in Antalya, la hotelul Adam si Eva. Escapada Biancai a ajuns pe prima pagina a ziarelor, iar producatorii show-ului i-ar fi taiat 10.000 de euro din onorariul stabilit, pe motiv de nerespectare a contractului.
Acum, realizatorii isi pun mari sperante in Andreea Mantea. Libera de contract de o buna bucata de timp, bruneta profita si de faptul ca nici in plan sentimental nu este foarte ocupata, dupa relatiile esuate cu Stefan Stan si cu Gabi Badalau.
Pe de alta parte, nici Bianca Dragusanu s-ar putea sa nu mai stea mult timp pe bara. Dupa ce proiectul ei de pe Antena Stars, “Academia Biancai”, a fost respins de CNA, mai-marii televiziunii au in plan o noua emisiune care sa profite de pe urma mediatizarii uriase din aceste zile a divortului dintre Bianca si Victor Slav.
Astfel, a aparut ideea ca Bianca sa prezinte un show despre moda impreuna cu… surpriza, fostul ei iubit, Catalin Botezatu. Deocamdata, totul e la stadiul de proiect, mai ales ca in ultima vreme relatia din Bianca si Antena 1 s-a cam racit, dupa scandalul plecarii ei la Paris cu Adrian Cristea.
wowbiz.ro

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …