Saturday , December 2 2023

Ce nu suporta vedetele la corpul lor. Angelina Jolie: Buzele imi ocupa toata fata

Deşi se chinuiesc cu diete drastice şi multe exerciţii fizice, vedetele tot nu sunt mulţumite de corpurile lor. Iată ce nu suportă celebrităţile la propriile corpuri.
Lui Kate Moss nu îi plăceau propriii sâni, deşi în prezent îi descoperă de câte ori are ocazia. “Îmi uram sânii mai multe decât orice altceva când eram adolescentă. Făceam orice numai să nu îmi dau bluza jos. Acum nuditatea îmi dă putere, însă înainte nu eram de aceeaşi părere. Am plâns ani întregi”, spune Moss.
Nicole Kidman a avut dintotdeauna părerea că are burtă, deşi are un fizic fenomenal. “Întotdeauna am avut un pic de burtică. Adică, acum la 45 de ani, nu mai spune lumea: oh, este însărcinată”. Dar am braţe şi picioare subţiri şi un pic de burtică”, spune actriţa.
Deşi buzele Angelinei Jolie sunt considerate printre cele mai sexy din lume, actriţa nu este de aceeaşi părere. “Ştiu că alte femei ar ucide pentru buzele mel, dar eu simt că îmi ocupă toată faţa”.
Victoria Beckham nu îşi suportă picioarele. Posh spune că îşi urăşte picioarele, “este cel mai dezgustător lucru la mine”.
Nici Vanessei Hudgens nu îi plac propriile picioare. Actriţa a dansat foarte mult în trecut, aşa că picioarele ei au devenit foarte musculoase. “Sunt conştientă de ceea ce numesc eu picioare-trunchi de copac, întrucât sunt foarte musculoase”, spune Vanessa.
Paris Hilton are o problemă tot cu picioarele, întrucât poartă un număr foarte mare la pantofi. “E oribil. Văd tot felul de pantofi super drăguţi în magazine: Gucci, YSL, Manolo. Şi când îi aduc pe mărimea mea, arată ca pantofi de clovn”, se întristează Paris.
Kim Kardashian nu îşi suportă coapsele şi recunoaşte că poartă accesorii speciale pentru a le face să arate mai mici. “Sunt o perfecţionistă, aşa că nu sunt complet mulţumită de corpul meu. Nu îmi plac coapsele mele, port Spanx foarte mult, este cea mai mare invenţie”, a declarat Kim.
Jessica Alba, una dintre cele mai sexy femei de pe planetă, nu se consideră chiar atât de minunată. “sânii mei atârnă, am celulită şi şoldurile mele sunt mari”, considera actriţa.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …