Saturday , December 2 2023

Ce masura a luat Andreea Marin dupa ce a fost criticata ca s-a ingrasat

In ultima perioada, aparitiile Zanei au fost destul de… inestetice. In ciuda eforturilor evidente de a-si masca surplusul de greutate, prin tinute strategic alese, salvarea nu a venit din garderoba. In aceste conditii. Marin s-a apucat de sport.
Silueta Zanei nu mai este ce-a fost. Surplusul de greutatea acumulat in ultima perioda nu mai poate fi ascuns. Degeaba a incercat sa-l mascheze cu ajutorul trucurilor vestimentare, ca nu i-a iesit.
Cireasa de pe tort a fost imaginea pe care sotia lui Banica Jr. a oferit-o privitorilor, recent, la un eveniment monden. Intr-un moment de neatentie, Marin a pus picior peste picior, scotand la iveala un strat inestetic de celulita instalat confortabil pe pulpa ei.
Satula probabil sa auda susoteli in jurul ei, Zana a luat o decizie radicala: s-a apucat de spor. Sperand in rezultate spontane, aceasta a ales o sala de fitness al carui motto este: “Get Results Now!” (n.r. obtine rezultate acum) si s-a pus pe treaba.
Paparazzii CANCAN.ro au fotografiat-o exact in momentul in care se pregatea de antrenament. Echipata sport, Andreea a intrat tina in sala de fitness unde, probabil, avea intalnire cu antrenorul ei personal. Dupa ora petrecuta acolo, la iesire, Zana avea un alt tonus si se imbracase in haine de strada.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …