Friday , January 28 2022

Ce mananca Simona Halep la turnee, ca sa aiba energie

Simona Halep a declarat că şi-a îmbunătăţit foarte mult jocul în toate laturile sale, în timpul Rogers Cup de la Montreal, competiţie pe care a câştigat-o la simplu şi la care a jucat finala la dublu, alături de Monica Niculescu.
halep machiata

Simona Halep spune că vrea să fie o jucătoare perfectă, de aceea are uneori ieşiri nervoase, chiar şi când este în avantaj.
Halep a povesti meniul pe care l-a avut în săptămâna de la Montreal:
“Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor. Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi. Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine”.
Românca va rămâne în SUA pentru a se antrena înaintea turneelor de la Cincinnati şi de la Flushing Meadows.
“Voi sta în SUA pentru a mă antrena. Voi incerca să mă şi relaxez un pic. Sunt obosită şi îmi trebuie mai multă energie să merg mai departe, la următorul turneu. Nu merg acasă, deoarece este foarte departe şi nu vreau să schimb fusul orar. Va fi o călătorie lungă pentru mine, dar va fi frumoasă, pentru că mă bucur mai mult de timpul meu liber acum în SUA”, a spus ea.
Halep şi-a “negociat” zilele libere cu antrenorul ei, Darren Cahill. Ea a adăugat că va cheltui la shopping premiul din finala de dublu de la Montreal, aproape 36.000 de dolari brut: “Sunt bună la negocieri. Am obţinut deja patru zile libere. Darren mi-a spus că îmi pot lua chiar cinci, dar patru sunt ok. Dorm în primele două, apoi merg la spa, la salonul de înfrumuseţare, la unghii, totul. Îmi place să petrec ore acolo. Apoi o să vizitez ceva în oraşul în care voi fi şi voi merge la cumpărături, deoarece mi-am promis că voi face cumpărături din premiul de la dublu.”
realitatea.net

Vezi si

Elton John are Covid și a anulat două concerte din turneul mondial de adio

Elton John a anunţat că are Covid-19, context în care a anulat două concerte din …