Tuesday , August 16 2022

Ce cadouri le-a facut Michelle Obama copiilor regali ai Marii Britanii

obamas

Prima Doamna a Americii, Michelle Obama, a adus cadouri pentru printul George si pentru sora sa, printesa Charlotte, cu ocazia vizitei pe care sotia presedintelui american o efectueaza impreuna cu fiicele sale in Europa.
Ambasada americana din Marea Britanie a transmis ca Michelle Obama a adus celor doi copii regali cadouri fabricate in America natala, scrie Daily Mail.
Astfel, micuta Charlotte, care are doar sase saptamani, a primit un mic balansoar pentru copii, precum si o patura pentru copii, potrivit unui oficial care a calatorit cu Prima Doamna.
De asemenea, aceasta i-a adus lui George, care va implini doi ani luna viitoare, un mic carut de joaca rosu, fabricat in America si numit Berlin Flyer P-Wee Wagon.
Michelle Obama a luat cadourile cu ea in vizita efectuata in capitala britanica, menita sa impulsioneze accesul la educatie al fetelor din toata lumea.
Prima Doamna a Statelor Unite a vorbit cu printul Harry, ca parte a promovarii initiativei sale privind educatia fetelor.
Sotia lui Barack Obama a fost insotita de cele doua fiice – Malia, in varsta de 16 ani, si Sasha, care are 14 ani, dar si de mama sa, Marian Robinson.

Vezi si

Jennifer Lopez și Ben Affleck fac nunta la sfârșitul săptămânii. Ce oaspeți de seamă vor avea

Nunta cuplului Jennifer Lopez – Ben Affleck va avea loc sâmbătă, petrecerea va fi un …