Wednesday , July 24 2024

Ce ar trebui sa stie Iulia Vantur despre viitorul sot, celebrul Salman Khan: Sufera de o boala neurologica grava

iulia-salman khan

Cel mai iubit actor din India, Salman Khan, este zilele acestea în atenția presei datorită presupusei relații pe care ar avea-o cu frumoasa româncă Iulia Vântur. Mai mult, ziarele scriu că noul cuplu va păși în fața altarului.
Numai că Iulia ar trebui să știe ce o așteaptă, în cazul în care ar vrea să formeze o familie cu îndrăgitul actor indian. Acesta suferă de o tulburare nervoasă gravă, denumită științific nevralgie trigeminală, și care popular a fost botezată ”boala sinuciderii”. Și asta din cauză că îl împinge pe cel care suferă de această afecțiune să recurgă la gesturi suicidale.
”Sufăr de nevralgie trigeminală”, recunoștea Salman anul trecut.
”Am această problemă de șapte ani. Dar acum starea mea s-a înrăutățit, însă sunt pregătit să înving boala”, adăuga el, înainte să facă o călătorie în Statele Unite ale Americii, unde a fost supus unei operații la falcă.
Boala este o tulburare neurologică facială, care se manifestă prin spasme la nivelul feței și care afectează masticația ori vorbirea. În situații mai grave, din cauza durerilor insuportabile, bolnavul poate fi împins spre sinucidere.
libertatea.ro

Vezi si

Un mineral care conține molecule de apă, descoperit în eșantioanele aduse de pe Lună de sonda chineză Chang’e-5

Oamenii de știință dintr-o echipă chineză au identificat, într-un eșantion adus de pe Lună de …