Tuesday , March 5 2024

Cazul Mădălina Manole: Vânzătorul Furadan-ului, propus pentru arestare

Tribunalul Bucureşti dezbate astazi propunerea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventivă a lui Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul care, ulterior a ajuns la Mădălina Manole şi cu care artista s-a sinucis în 14 iulie.
Arestarea lui Urziceanu s-a cerut în lipsa acestuia, bărbatul nefiind încă găsit, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
Potrivit aceloraşi surse, Urziceanu ar fi fost cel care a vândut furadanul preşedintelui fun-clubului Mădălinei Manole, substanţă care, ulterior, a ajuns la artistă.
Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici” atestă faptul că artista s-a sinucis cu Furadan, un insecticid extrem de toxic.
Acest document a fost depus la Parchetul Capitalei, care cercetează cazul.
Surse judiciare au declarat, în 1 octombrie, pentru MEDIAFAX, că odată cu depunerea acestui act doveditor, pot fi continuate cercetările doar în ceea ce-l priveşte pe cel care a vândut Furadanul, substanţa otrăvitoare cu care artista şi-a pus capăt zilelor.
Potrivit sursei citate, persoana în cauză a fost identificată dar nu s-au putut întreprinde acţiuni de cercetare sau dispune alte măsuri procedurale în cazul ei în lipsa actului doveditor că Mădălina Manole a consumat Furadan.
Magdalena Mircea – cunoscută publicului drept Mădălina Manole – s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.
În 12 august, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilor directorului general al INML “Mina Minovici”, Dan Dermengiu.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …