Saturday , November 26 2022

Catrinel Menghia joacă într-un nou episod din serialul american "CSI", difuzat pe 1 mai în SUA

Double Fault

Catrinel Menghia joacă într-un nou episod din serialul “CSI – Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation”, care va fi difuzat pe 1 mai, la televiziunea americană CBS, potrivit site-ului csifiles.com.

Catrinel Marlon (numele de scenă al româncei Catrinel Menghia) joacă rolul Elisabettei, logodnica italiană a lui David Hodges (interpretat de actorul Wallace Langham), unul dintre personajele principale din “CSI”.
Catrinel a apărut pentru prima dată în serialul “CSI” în episodul “Double Fault”, difuzat pe 23 ianuarie la CBS.
Episodul “Fearless”, care va fi difuzat în SUA pe 1 mai, marchează revenirea româncei în serialul “CSI”, în rolul Elisabettei.
“CSI: Crime Scene Investigation” (cunoscut şi ca “CSI: Las Vegas”) este un serial care a avut premiera pe reţeaua de televiziune americană CBS pe 6 octombrie 2000. În 2012, pentru a cincea oară, CSI a fost desemnat cel mai urmărit serial de televiziune din lume.
De la lansarea sa, în anul 2000, “CSI: Crime şi Investigaţii” a obţinut multe distincţii, între care şase premii Emmy, şi numeroase nominalizări, inclusiv la premiile Globul de Aur.
Catrinel Menghia este şi imaginea mărcii de automobile Fiat 500 Abarth. Din această postură, Catrinel Menghia a apărut, anul trecut, într-o reclamă la Fiat 500 Abarth, alături de celebrul şi turbulentul actor american Charlie Sheen.
De asemenea, cea mai nouă reclamă pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, în care apare Catrinel Menghia, a fost difuzată în timpul galei Super Bowl 2013.
Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.
Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.
De asemenea, Catrinel Menghia a jucat în filmul “La città ideale” (2012), în regia lui Luigi Lo Cascio, şi în pelicula “Tutti i rumori del mare” (2012), în regia lui Federico Brugia. (MEDIAFAX)

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …