Saturday , December 3 2022

Catrinel Menghia a venit in tara cu noul iubit

Top-modelul Catrinel Menghia a facut o vizita-fulger in Romania pentru un job. Duminica, aceasta a realizat un pictorial pentru o revista glossy. Bruneta nu a venit singura, ci insotita de un tanar italian cu care, nu incape niciun dubiu, are o relatie mai mult decat apropiata. Dupa ce Catrinel si-a terminat treaba, in jurul orei 20.00, cei doi au iesit la cina alaturi de amicii ei din tara, dar s-au comportat ca si cum ar fi fost numai ei in restaurant.
Pas cu pas, cei doi au tradat o relatie extrem de apropiata, presarata cu gesturi tandre, priviri languroase si vorbe soptite, plus imbratisari in plina strada. In mod evident, tanarul cu pricina a facut-o pe frumoasa Catrinel sa treaca peste despartirea de fostul fotbalist Massimo Brambatti si sa uite de divortul anevoios, dupa sase ani de mariaj. Relatia cu Brambatti s-a rupt in 2011, iar la jumatatea anului romanca a decis sa bage actele de divort, limitandu-se la a le spune apropiatilor ca lucrurile nu mai mergeau intre ei. Nu a existat nicio acuzatie de infidelitate, niciun scandal.
Iubitul lui Catrinel Menghia, surprins de paparazzii Cancan
La iesirea din restaurant, la primul blitz al paparazzilor Cancan, barbatul a incercat sa scape din raza obiectivelor si si-a ascuns fata sub gluga, in timp ce Catrinel a declarat calma ca nu vrea sa faca niciun comentariu. Si totusi, lucrurile par destul de serioase. Profitand ca se afla in Romania, topmodelul a dat o fuga la Iasi sa-si vada familia si, se pare, italianul a insotit-o.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …