Saturday , November 26 2022

Catherine Zeta-Jones, fotografiată în timp ce fuma lângă soţul ei Michael Douglas

Actriţa galeză Catherin Zeta-Jones a fost fotografiată în timp ce fuma pe un iaht, lângă soţul ei Michael Douglas, la doar câteva luni după ce actorul american a anunţat că a reuşit să învingă cancerul la gât cu care fusese diagnosticat în 2010.
Michael Douglas a anunţat în ianuarie că a reuşit să învingă cancerul, după ce a urmat o formă agresivă de terapie, în urma căreia a slăbit circa 15 kilograme, informează dailymail.co.uk.
Deşi cei mai mulţi oameni ar fi extrem de precauţi în ceea ce priveşte menţinerea unui stil de viaţă sănătos după ce au trecut printr-o astfel de problemă medicală, Michael Douglas nu părea deloc deranjat de faptul că soţia lui Catherine Zeta-Jones fumează chiar lângă el, pe un iaht ancorat într-un port de pe Riviera franceză, unde cuplul de actori îşi petrece vacanţa.
Actriţa în vârstă de 41 de ani, care a anunţat în luna aprilie că suferă de tulburare bipolară, a fost surprinsă de fotografi fumând din nou după câteva ore, pe acelaşi iaht, în timp ce se relaxa la umbră, sorbind dintr-o ceaşcă de cafea.
În ianuarie, Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gât în vara anului 2010, s-a declarat încrezător în privinţa faptului că a învins această boală. Într-un interviu acordat după încheierea şedinţelor de chimioterapie şi radioterapie, actorul a anunţat că tumoarea descoperită de medici a fost distrusă.
“Ţinând cont de faptul că tumoarea a dispărut, dar şi de ceea ce cunosc despre acest tip de cancer, sunt şanse ca eu să fi învins boala”, a declarat în acea perioadă Douglas în emisiunea “Today” de pe postul NBC.
Medicii l-au prevenit însă pe starul din filmul “Wall Street” spunându-i că nu ar trebui să lase garda jos în faţa posibilităţii ca boala să revină şi i-au recomandat controale medicale lunare.
Joi, cuplul a luat prânzul la celebrul restaurant Tetou din golful Juan din orăşelul Antibes de pe Riviera franceză, în compania rockerului american Jon Bon Jovi şi a soţiei acestuia Dorothea Hurley.
Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas îşi petrec vacanţa de vară într-o croazieră pe Marea Mediterană, însoţiţi de cei doi copii ai lor, Dylan şi Carys. Înainte de a ajunge pe Coasta de Azur, ei au vizitat deja câteva oraşe din Grecia şi Turcia.
Iahtul cu care efectuează această croazieră are 12 camere, jacuzzi, televizoare cu ecran plat în fiecare cameră şi o terasă specială pentru plajă, fiind deservit de un personal alcătuit din 15 angajaţi.
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 şi au împreună doi copii – Dylan, născut în august 2000, şi Carys, născută în aprilie 2003.
De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul “Wall Street”. Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum “Idilă pentru o piatră preţioasă” şi “Wonder Boys”, însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune “Străzile din San Francisco”, difuzat de postul ABC între anii 1972 – 1976.
Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul “42nd Street”, şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, “Sheherezada” (1990). Primul rol important a fost Elena din “Masca lui Zorro” (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum “Capcană pentru hoţ” (1999), “Chicago” (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, “Ocean’s Twelve – Unsprezece + una” (2004), “Legenda lui Zorro” (2005) şi “Fără Rezervări, Fără Reţineri” (2007). Recent, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …