Wednesday , February 8 2023

Cateva lucruri nestiute din viata lui Steve Jobs

Steve Jobs in tinerete
Consum de halucinogene, o soră necunoscută sau insensibilitatea la acţiuni filantropice sunt doar câteva dintre lucrurile nu foarte ştiute din viaţa inventatorului iPad, iPhone şi iPod, Steve Jobs, care s-a stins din viaţă miercuri noapte.
Business Insider a făcut un top al primelor zece lucruri mai puţin publice despre Steve Jobs:
1. Şi-a cunoscut sora abia la maturitate. Steve Jobs are o soră, Mona Simpson, o faimoasă romancieră, pe care a cunsocut-o abia în anii ’90, când amândoi erau celebri. Cei doi nu au ştiut zeci de ani unul de celălalt pentru că Mona a stat cu părinţii naturali, în timp ce Steve a fost adoptat. Capacitatea şi sensibilitatea lor este însă unică, pentru că amândoi au devenit cei mai buni artişti în domenii diferite, afirmă publicaţia electronică.
2. A refuzat să îşi recunoască primul copil, afirmând că este steril. Iubita sa Chrisann Brennan a fost nevoită să crească la început copilul din alocaţiile sociale. Ulterior, a devenit “un tată bun” şi a recunoscut fetiţa. Numele computerului Lisa (Apple III) vine de la primul său copil.
3. Nu a dat niciodata niciun ban pentru acţiuni caritabile. În momentul în care a devenit CEO al Apple a oprit toate programele filantropice. A spus “Aştept până devenim profitabili”. Acum Apple este profitabilă şi stă pe 40 de miliarde de dolari, dar tot nu derulează acţiuni filantropice. În loc să se concentreze pe ce ţănţari să omoare în Africa (Bill Gates face deja asta), Jobs şi-a pus toată energia în îmbunătăţirea semnificativă a calităţii vieţii cu toate invenţiile sale.
4. Nu a mers la colegiu. Se pare că a renunţat după numai un semestru de studii la “Reed College” pentru că nu a putut ţine pasul cu cerinţele.
5. A folosit LSD, una dintre cele mai puternice substanţe halucinogene din lume.

Vezi si

Prințul Harry și Meghan, audiați într-un proces intentat de sora vitregă a ducesei de Sussex

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor fi audiaţi în cadrul unui proces civil intentat …