Saturday , December 3 2022

Catalin Maruta: "Cand mi-am luat in brate copilul, am simtit ca mi se inmoaie picioarele"

Andra şi Cătălin Măruţă au devenit, ieri dimineaţă, părinţi. Micuţul David a venit pe lume prin cezariană, a avut la naştere 3,760 kg si a primit nota 10. Medicii de la Spitalul “Regina Maria” au spus că băieţelul s-a născut cu zâmbetul pe buze şi că e perfect sănătos.
Dis-de-dimineaţă, Andra şi Cătălin, însoţiţi de părinţii lor, au ajuns la Spitalul “Regina Maria” nerăbdători să-l primească pe noul membru al familiei. La 10.30, micuţul David primea primul 10 din viaţa lui. Un băieţel perfect sănătos, care a avut, la naştere, 3,760 kg şi 54 cm.
Copleşit de emoţii, Cătălin Măruţă de-abia şi-a găsit cuvintele pentru a-şi exprima fericirea: „Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea.Nu am crezut niciodată că pot exista astfel de sentimente, că pot simţi o bucurie atât de mare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe, am simţit că mi se inmoaie picioarele.Îi mulţumesc, în special, domnului doctor Poiană şi întregii echipe de la «Regina Maria»”, a declarat Cătălin, după ce şi-a strâns în braţe băiatul.
Micuţului David i s-au recoltat şi stocat celule stem. Astfel, pe lângă cei 9.900 de lei pe care i-au plătit pentru naştere, Andra şi Cătălin au mai scos din buzunar 1.560 de lei. (sursa: Click)

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …