Thursday , December 1 2022

Catalin Botezatu va face un film dupa viata lui

Ieri a avut loc lansarea audiobook-ului “Trei vieţi. Pedeapsa” al lui Cătălin Botezatu care a mărturisit că a primit oferte pentru a face şi un film.
„Mi s-a propus ca viaţa mea să devină subiect de film şi după ce vom discuta, vom demara şi acest proiect. Odată cu imprimarea în format audio a cărţii mele autobiografice am retrăit toate momentele de durere prin care am trecut şi care, de ce să nu recunosc m-au transformat”, a declarat Botezatu pentru “ring”.
Vocea de pe audiobook-ul lui Bote, Gabriel Duţu din “Narcisa sălbatică”, a fost onorat să lucreze alături de designer pe care l-a cunoscut aşa cum nu multă lume o face.
„E prima dată când sunt în postura asta, m-a onorat invitaţia lui Cătălin şi a autoarei Monica Vlad. Sigur că înainte de a accepta am citit cartea şi am rămas impresionat. Au fost două capitole care m-au marcat, într-unul se vorbea despre măicuţa Amelia şi în altul despre Luana, dansatoare de cabaret. Am încercat să construiesc personajul Cătălin Botezatu cât mai bine şi vă asigur că am cunoscut un alt Cătălin, lucruri de care habar nu aveam despre viaţa lui”, a declarat Gabriel Duţu.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …