Catalin Botezatu: „M-am intalnit cu Bianca inainte de nunta si nu am vazut in ochii ei vreo dragoste nebuna”

reportersite
01 octombrie 2013, 13:07

 bianca-boteA trecut şi „nunta anului”, cum a fost denumită căsătoria Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, însă abia caum amănunte interesante ies la iveală.

Aşa se face că designerul Cătălin Botezatu, ţinând să le transmită un mesaj de felicitare celor doi miri, mai mult a încurcat borcanele. “Eu m-am întâlnit cu Bianca înainte de nuntă şi nu am văzut în ochii ei vreo dragoste nebună. Dar să vedem ce se va întâmpla de acum înainte. Eu chiar cred că se iubesc, le doresc tot binele din lume. Bianca este un trofeu pentru bărbaţii care nu au avut femei în viaţa lor. E greu să întreţii un trofeu. Eu cred că adevăratele probleme de abia acum încep.

Nu îi doresc să se despartă de Victor, Doamne fereşte! Sper să aibă copii, să fie creatoare de modă, dar va fi dificil la cum o ştiu eu pe Bianca”, a spus Cătălin Botezatu într-o intervenţie telefonică la “Un show păcătos”.

Relaţia dintre Bianca si Cătălin Botezatu, începută în 2009, a devenit rapid una dintre cele mai mediatizate idile din peisajul public autohton, în vreme ce frumoasa pe atunci blondă s-a transformat peste noapte dintr-un simplu model într-una dintre cele mai bine cotate vedete din mondenul românesc. Relaţia lor cu năbădăi a durat până în 2010, când Bianca, devenită între timp asistenta lui Dan Capatos, a fost fotografiată în apartamentul fotbalistului Adrian Cristea.