Tuesday , April 23 2024

Cat costa o intalnire cu Charlize Theron

O întâlnire la un meci de baschet cu actriţa sud-africană Charlize Theron a fost “vândută” pentru suma de 20.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii în scopuri caritabile, care a fost organizată, luni seară, la New York, informează contactmusic.com.

Actriţa sud-africană în vârstă de 35 de ani, care s-a despărţit la începutul acestui an de partenerul ei de viaţă, Stuart Townsend, a declarat că va merge să vadă un meci de baschet al echipei Los Angeles Lakers cu persoana care va fi dispusă să plătească cel mai mult pentru a o însoţi la acel eveniment.
O sursă, prezentă la gala organizată de fundaţia Charlize Theron Africa Outreach Project la Darby Restaurant din New York, a declarat pentru site-ul Just Jared: “Toţi bărbaţii din sală au dublat imediat sumele pe care le-au licitat, pentru a achiziţiona două bilete, după ce au auzit că Charlize Theron va merge cu unul dintre ei să vadă un meci al echipei Los Angeles Lakers. În cele din urmă, ea a fost de acord să asiste la acel meci pentru suma de 20.000 de dolari”.
Charlize Theron a înfiinţat în anul 2007 această fundaţie de caritate, al cărei scop principal este de a crea un mediu de viaţă sănătos şi condiţii de viaţă mai bune pentru copiii orfani, comunităţile sărace şi persoanele suferind de maladia SIDA din Africa de Sud.
La această gală de caritate a fost prezentă şi actriţa Liv Tyler, o bună prietenă a actriţei sud-africane.
Printre celelalte personalităţi prezente la eveniment s-au numărat Jon Hamm, actorul din serialul “Mad Men”, alături de soţia sa, Jennifer Westfeldt, Petra Nemcova, fosta iubită a cântăreţului James Blunt, modelul Irina Shayk, iubita fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, actorul Johnny Knoxville – starul sitcomului “Jackass” – şi soţia acestuia, Naomi Nelson.
Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul “Monstrul” (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din “Cu capul în nori” (2004), “Eu, Peter Sellers” (2004), “Aeon Flux” (2005) şi “Hancock” (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în “The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat.
În prezent, actriţa sud-africană filmează la New York pentru drama “Young Adults”, în care joacă alături de Jason Reitman.

Vezi si

Un pub din Londra, menționat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

Pubul “Câinele Negru din Vauxhall” (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neașteptat …