Thursday , October 6 2022

Cat castiga Razvan si Dani la matinalul Antenei 1

razvan-dani

Razvan si Dani sunt cotati doi prezentatori de top, iar emisiunea pe care o prezinta de ani buni, “Neatza cu Razvan si Dani”, are succes. Ca atare, e normal sa pretinda si salarii fabuloase! Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca atat Dani, cat si Razvan castiga cate 50.000 de euro fiecare pe sezon.
“Razvan Simion si Dani Otil au cate 50.000 de euro fiecare pe sezon. Dar in fiecare zi, dimineata, sunt in platou. Practic, acolo au a doua familie. Ei isi beau cafeaua la locul de munca, cu echipa, si telespectatorii. S-au obisnuit cu acest program. Sunt bani multi, desigur, dar ii castiga pe sezon, nu lunar. Daca muncesc un sezon pot sa-si cumperi o garsoniera de fite sau chiar un apartament cu doua camere, dar nu au nevoie pentru ca si-au facut vile. De cand sunt la “Neatza”, amandoi si-au ridicat case, la periferia Capitalei. Ei se inteleg chiar bine, sunt prieteni, se vad si in timpul liber. Banii astia ii castiga la “Neatza”, dar va dati seama ca ei sunt prezentatori si la X Factor… acolo vorbim de alte sume, desigur, tot cu multe zerouri”, au dezvaluit surse din anturajul celor doi prezentatori.

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …