Tuesday , March 28 2023

Castigatorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 a anuntat ca marti va veni sa ridice banii

.
Castigatorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49, in valoare de 6,2 milioane de euro, a sunat, luni, la sediul central al Loteriei Romane din Bucuresti, anuntand ca marti va veni sa ridice banii, a spus Danut Diaconu, inspector la filiala Iasi a Companiei Nationale a Loteriei Romane.
Danut Diaconu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca, fericitul castigator al marelui premiu, a sunat in cursul zilei de luni la sediul central al Loteriei Romane si a anuntat ca, marti, se va prezenta pentru a intra in posesia banilor.
“Informatia a ajuns la noi de la sediul central al Loteriei. Nu stim despre cine e vorba, nici daca e femeie sau barbat, vom afla maine. Castigatorul a sunat si a spus ca maine (marti – n.r.) va fi acolo. Nu va pleca din sediu cu valiza plina cu bani, ci cu un cec”, a spus Danut Diaconu.
El a precizat ca biletul castigator a fost jucat la agentia 22-042 din cartierul iesean Pacurari.
“E o agentie micuta, dar situata intre magazine si are un vad foarte bun”, a precizat Diaconu.
El a adaugat ca angajata agentiei din Pacurari a aflat de la jucatorii de Loto din zona ca biletul castigator a fost completat la agentia unde aceasta lucreaza.
“Femeia venise la serviciu si s-a trezit cu jucatorii din zona in agentie, care i-au spus ca a castigat cineva care a jucat acolo. S-a speriat putin cand oamenii ii ziceau «Doamna, stiti ca s-a castigat la agentia noastra?». A accesat imediat meniul de omologari, a constatat ca intr-adevar asa este, apoi a sunat la filiala. Am vorbit cu ea si i-am spus sa se linisteasca. Era emotionata, pentru ca si vestea e trasnet”, a afirmat Danut Diaconu.
El a adaugat ca, se asteapta, ca in cursul acestei saptamani, toti clientii agentiei din Pacurari sa joace macar un bilet la Loto.
Biletul norocos la tragerea Loto 6/49 in urma careia, duminica, a fost castigat marele premiu de 6,2 milioane de euro a fost jucat la Iasi la agentia 22-042 si a costat 20,5 lei, informa Loteria Romana.
Pe acest bilet s-au jucat trei variante simple pentru Loto 6/49, precum si o varianta la Noroc.
La categoria a II-a a tragerii Loto 6/49, duminica s-au inregistrat 47 de castiguri a cate 23.990,08 lei, la categoria a III-a s-au inregistrat 1.973 de castiguri a cate 571,48 lei, iar la categoria a IV-a-a, 30.503 castiguri a cate 10 lei.
Castigul de categoria I la Loto 6/49 de duminica, de 6,2 milioane de euro, este cel mai mare premiu obtinut la acest joc in 2010.
Numerele castigatoare au fost 28, 21, 12, 7 23, 11.
Numarul Noroc este 1 6 3 2 7 7 5.
Marele premiu la Loto 6/49 de duminica a fost de peste 6,2 milioane de euro, in timp ce reportul la categoria I a jocului Noroc este in valoare de 1,96 milioane lei, potrivit Loteriei Romane.
Premiul cel mare la Loto 6/49, in valoare de 1,7 milioane de euro, a fost castigat ultima oara pe 7 martie.
Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Nationale, de aproape 47 de milioane de lei, a fost castigat pe 27 ianuarie 2008.

Vezi si

VIDEO. Prințul Harry s-a întors la Londra pentru un proces intentat tabloidului „Daily Mail”

Prinţul Harry s-a prezentat luni dimineaţă la Curtea Supremă din Londra, unde se desfăşoară o …