Monday , April 15 2024

Castigatorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 a anuntat ca marti va veni sa ridice banii

.
Castigatorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49, in valoare de 6,2 milioane de euro, a sunat, luni, la sediul central al Loteriei Romane din Bucuresti, anuntand ca marti va veni sa ridice banii, a spus Danut Diaconu, inspector la filiala Iasi a Companiei Nationale a Loteriei Romane.
Danut Diaconu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca, fericitul castigator al marelui premiu, a sunat in cursul zilei de luni la sediul central al Loteriei Romane si a anuntat ca, marti, se va prezenta pentru a intra in posesia banilor.
“Informatia a ajuns la noi de la sediul central al Loteriei. Nu stim despre cine e vorba, nici daca e femeie sau barbat, vom afla maine. Castigatorul a sunat si a spus ca maine (marti – n.r.) va fi acolo. Nu va pleca din sediu cu valiza plina cu bani, ci cu un cec”, a spus Danut Diaconu.
El a precizat ca biletul castigator a fost jucat la agentia 22-042 din cartierul iesean Pacurari.
“E o agentie micuta, dar situata intre magazine si are un vad foarte bun”, a precizat Diaconu.
El a adaugat ca angajata agentiei din Pacurari a aflat de la jucatorii de Loto din zona ca biletul castigator a fost completat la agentia unde aceasta lucreaza.
“Femeia venise la serviciu si s-a trezit cu jucatorii din zona in agentie, care i-au spus ca a castigat cineva care a jucat acolo. S-a speriat putin cand oamenii ii ziceau «Doamna, stiti ca s-a castigat la agentia noastra?». A accesat imediat meniul de omologari, a constatat ca intr-adevar asa este, apoi a sunat la filiala. Am vorbit cu ea si i-am spus sa se linisteasca. Era emotionata, pentru ca si vestea e trasnet”, a afirmat Danut Diaconu.
El a adaugat ca, se asteapta, ca in cursul acestei saptamani, toti clientii agentiei din Pacurari sa joace macar un bilet la Loto.
Biletul norocos la tragerea Loto 6/49 in urma careia, duminica, a fost castigat marele premiu de 6,2 milioane de euro a fost jucat la Iasi la agentia 22-042 si a costat 20,5 lei, informa Loteria Romana.
Pe acest bilet s-au jucat trei variante simple pentru Loto 6/49, precum si o varianta la Noroc.
La categoria a II-a a tragerii Loto 6/49, duminica s-au inregistrat 47 de castiguri a cate 23.990,08 lei, la categoria a III-a s-au inregistrat 1.973 de castiguri a cate 571,48 lei, iar la categoria a IV-a-a, 30.503 castiguri a cate 10 lei.
Castigul de categoria I la Loto 6/49 de duminica, de 6,2 milioane de euro, este cel mai mare premiu obtinut la acest joc in 2010.
Numerele castigatoare au fost 28, 21, 12, 7 23, 11.
Numarul Noroc este 1 6 3 2 7 7 5.
Marele premiu la Loto 6/49 de duminica a fost de peste 6,2 milioane de euro, in timp ce reportul la categoria I a jocului Noroc este in valoare de 1,96 milioane lei, potrivit Loteriei Romane.
Premiul cel mare la Loto 6/49, in valoare de 1,7 milioane de euro, a fost castigat ultima oara pe 7 martie.
Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Nationale, de aproape 47 de milioane de lei, a fost castigat pe 27 ianuarie 2008.

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …