Monday , January 30 2023

Castigatorul Eurovision nu are nevoie de transplant de inima. Adevarul despre starea sanatatii lui

Povestea lui Salvador Sobral, portughezul care a castigat Eurovisionul, a impresionat o lume si, spun criticii, i-ar fi adus chiar premiul cel mare in competitia de sambata seara, la Kiev.
sobral

Presa straina a scris ca tanarul de 27 de ani are nevoie de un transplant de inima, iar aceasta informatie i-a adus un val de simpatie imens.
Adevarul e insa altul. In martie 2017, cu aproape doua luni inainte de Eurovision, cand zvonurile privind nevoia unui transplant de inima aparusera in presa, agentul artistului le-a negat vehement, dupa cum scrie Jornal de Noticias.
Mai mult, agentul declara ca Salvador suferise doua operatii de hernie, una inghinala si o alta abdominala, si ca, la acea vreme, se recupera.
Tot atunci, mai spunea ca “Eurovisionul nu e in pericol”. Si nu a fost, tanarul prezentandu-se si plecand acasa cu premiul cel mare, in urma interpretarii piesei “Apar Pelos Dois” (Dragoste pentru doi), o balada cu influente jazz scrisa de sora sa, Luisa.
Aceasta stire a trecut insa neobservata, presa din intreaga lume preferand varianta transplantului cardiac, cu mai mare priza la public.
Revenind la Salvador, putini stiu ca este absolvent de Psihologie, iar in 2004 a terminat si Taller of Musics, un prestigios institut de muzica din Barcelona. Anul trecut, el si-a lansat albumul de debut, “Excuse me”, primit foarte bine in tara sa.
Salvador Sobral a facut ca Portugalia sa castige pentru prima oara in istorie Eurovisionul. In 1996, un alt portughez reusise cel mai bun rezultat: locul sase.
ziare.com

Vezi si

Actorul Ryan Reynolds, entuziasmat de experiența ca patron de club de fotbal din Marea Britanie

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolurile din Deadpool, Definitely Maybe, The Proposal, …

One comment

  1. absolvend de PSIHOLOGIE, nu e clar?!! i-a facut la psihic pe fraieri, si a plecat acasa cu premiul, co o melodie bunuta