Monday , April 22 2024

Casa Regală nu va participa la nunta fostului principe Nicolae. Invitaţia trimisă a fost returnata nedeschisa

Casa Regală nu va participa la nunta fostului principe Nicolae. Cel puţin aşa susţin surse apropiate nepotului Regelui Mihai. Invitaţia trimisă a fost înapoiată nedeschisă. 

Surse apropiate fostului principe Nicolae au declarat, duminică, pentru corespondentul Mediafax, că invitaţia pe care Nicolae şi Alina Blinder au trimis-o Casei Regale a fost înapoiată fără să fie deschisă. Mai mult, susţin aceleaşi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonia de pe 30 septembrie.
“Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă (invitaţia – n.r.). Mama i-a spus lui Nicolae, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine”, a declarat sursa citată.
Acesta nu este primul refuz pe care îl întâmpină fostul principe Nicolae din partea Casei Regale. Mai exact, tânărul nu a fost lăsat să îşi vadă bunicul şi să îşi ia rămas bun de la acesta atunci când se afla pe patul de moarte. Asta, după ce pricepele Nicolae nu-l mai văzuse pe Regele Mihai I de doi ani.
Principele Nicolae Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani. În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” şi calificativul de „Alteţă Regală”.

Vezi si

VIDEO. Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea dată de Victoria Beckham la Londra, cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Membrele trupei Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, …

2 comments

  1. Care casa regala ? ex regele Mihai a renuntat la tron si pentru urmasii sai . Suntem republica si nu regat. Adunatura asta ce isi zice curte regala , e o grupare de paraziti , ce nu reprezinta pe nimeni. .