Thursday , June 24 2021

Carmen Serban si-a regizat propriul scandal. SMS-ul care o da de gol

Carmen Şerban a negat mereu că ar fi avut o legătură amoroasă cu Ana Claudia, declarând de nenumărate ori că tânăra vrea să îi facă rău. Însă, de fapt, lucrurile au stat cu totul altfel, cel puţin asta arată sms-ul pe care «fosta iubită» a artistei l-a arătat la «Un Show Păcătos».
Se pare că interpreta de muzică lăutărească a postat în victimă în tot acest timp! Ana Claudia, cea care s-a declarat fosta iubită a cântăreţei, le-a arătat tuturor un mesaj care o dă de gol pe Carmen Şerban.
Bruneta de 19 ani susţine că vedeta este cea care a trimis un e-mail la Kanal D, iar motivul: pentru a ieşi din conul de umbră în care intrase. Iar drept dovadă, tânăra a arătat un SMS pe care Carmen Serban i l-a trimis Alinei Popescu, avocata din oficiu, prin care îi cerea să nu o mai apere. «Nu te mai bagă în povestea asta cu ANA, toata povestea e facuta pentru reaparitia mea!», este SMS-ul trimis de Carmen “avocatei” ei.
«Nu mai avea cantari , spectacole, nunti etc. Si asa s-a gandit ca poate iesi in fata. Intr-un sfarsit, adevarul o sa cada de partea mea, iar Carmen o sa ramana la fel ca si pana acum: fara cantari. Carmen m-a determinat sa merg sa spun tot ce-a fost intre noi printr-un e-mail pe care l-a trimis la redactia emisiunii de la Kanal D. Eu am fost nevoita sa recunosc toate acele acuzatii, cum ca as fi avut o relatie cu ea”, le-a mai spus Ana Claudia Ilie apropiatilor», a spus tânăra, scrie STL.

Vezi si

O actriţă de culoare de 17 ani o va interpreta pe Albă ca Zăpada în noua productie Disney

Disney a anunţat marţi că tânăra actriţă metisă Rachel Zegler o va interpreta pe Albă …