Thursday , December 8 2022

Carmen Iohannis, primită de elevi cu „We are the champions”. Primele declarații după anunțarea rezultatelor

carmen iohannis

Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevi, după anunțarea rezultatului alegerilor. Aceștia i-au cântat viitoarei prime doamne a României „We are the champions”.
Soția lui Klaus Iohannis și-a ținut orele de engleză de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, după orarul prestabilit. A avut, însă, parte de surprize din partea elevilor săi, scrie turnulsfatului.ro.
Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte, i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care “Klaus Iohannis președinte”, “Santa Klaus is coming to Cotroceni” și “Ține minte 3 cuvinte: Klaus Iohannis președinte”.
În momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, “We are the champions”.
Carmen Iohannis a fost foarte emoționată și a explicat de ce a hotărât să rămână la Sibiu și nu să aștepte rezultatele alegerilor la București. „Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi”, a spus Carmen Iohannis.
„Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus în proiectele în care a crezut”, a mai spus Carmen Iohannis.

Vezi si

Utilizatorii de WhatsApp vor putea folosi și avataruri 3D personalizate

​WhatsApp a anunțat lansarea de avataruri 3D care pot fi utilizate drept poză de profil …