Wednesday , November 30 2022

Carmen Bruma infirma zvonul ca ar fi insarcinata

carmen-badea

Vestea că Mircea Badea şi Carmen Brumă urmează să devină părinţi a luat prin surprindere chiar şi pe prietenii vedetei. Iubita realizatorului de televiziunea a infirmat însă zvonul şi a precizat că atunci când va veni momentul va vorbi deschis despre acest subiect.
Carmen Brumă a declarat pentru Click! că zvonul potrivit căruia ar fi însărcinată este fals. Vedeta a precizat că nu ar avea motive să ascundă sarcina.
“Nu am nimic de spus despre acest subiect pentru că nu e nimic de declarat deocamdată. Când o să fie ceva de declarat o să declar. Vreau ca lumea să înţeleagă că nu am de gând să-mi ascund sarcina, că nu o să mă bag într-un buncăr şi o să stau acolo nouă luni sau că o să umblu cu burta la gură pe stradă şi eu o să zic că sunt balonată. S-a spus că am aflat vestea că vom deveni părinţi în urmă cu câteva zile şi că am mers împreună cu Mircea la control, la o clinică din nordul Capitalei. Cum puteam merge la control cu Mircea dacă el este plecat de o săptămână în America? Mircea nu putea fi în două locuri deodată: şi în America şi în ţară, ca să meargă cu mine la control.”, a spus Carmen Brumă.
Prezentă la un eveniment momden, Carmen s-a văzut nevoită să dezmintă zvonul potrivit căruia ar deveni mămică chiar şi în faţa prietenilor, care s-au grăbit s-o felicite.
Un apropiat al cuplului Mircea Badea-Carmen Brumă a declarat pentru ziarul ring.ro că cei doi se pregătesc să devină părinţi.  Potrivit acestuia, cele două vedete TV sunt extrem de fericite şi fac frecvent controale la o clinică de specialitate cunoscută, aflată în zona de nord a Capitalei. Însă atât Mircea, cât şi Carmen vor să ţină totul secret, aşă că de fiecare dată când se duc la control,îşi iau toate măsurile de precauţie să nu fie recunoscuţi.
click.ro

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …