Friday , May 24 2024

Care este averea lui Adi Minune

Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, a realizat în 2010 venituri de doar 904 de lei, reprezentând indemnizaţia primită pentru funcţia de consilier local în comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov.
Declaraţia de avere a lui Adrian Simionescu este postată pe site-ul Primăriei Ştefăneştii de Jos, alături de altele ale colegilor săi, consilieri locali.
Veniturile de 940 de lei, reprezentând indemnizaţia primită pentru funcţia de consilier local, sunt singurele menţionate în declaraţia de avere.
Adrian Simionescu deţine câte un teren în Afumaţi şi Corbeanca şi alte nouă în Ştefăneşti, toate fiind cumpărate.
Cântăreţul mai deţine cinci imobile, dintre care o casă în Bucureşti şi alte patru în Ştefăneşti.
La capitolul “Autovehicule”, Adi Minune a menţionat că deţine două maşini Mercedes şi câte un BMW şi un Porsche.
Simionescu nu a menţionat în declaraţia de avere că ar avea vreun cont bancar, el scriind doar că are un credit la SC Eurial Leasing de 339.000 de euro, contractat în 2007 şi scadent în 2022.
Declaraţia de avere a fost completată în 15 octombrie 2010.
Adrian Simionescu a completat în această ultimă declaraţie toate terenurile şi casele, nemenţionate în declaraţia anterioară, din 2009, ceea ce a dus la verificarea lui de către Agenţia Naţională de Integritate.
În februarie 2009, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a-l cerceta pentru fals în declaraţii pe Adrian Simionescu.
În urma verificărilor ANI a rezultat că în declaraţia de avere din 30 septembrie 2008, Adrian Simionescu nu a declarat sau a făcut menţiuni eronate cu privire la “bunurile proprii, comune şi cele deţinute în indiviziune”, obţinute sau realizate împreună cu familia sa.
Adi Minune s-a prezentat de mai multe ori la ANI pentru precizări în legătură cu averea lui.

Vezi si

Cenușăreasa printre oligarhi. Un film american independent bulversează cursa pentru Palme d’Or

După filmele unor regizori legendari din Statele Unite precum Francis Ford Coppola și Paul Schrader, …