Wednesday , February 8 2023

Capatos: "Nu o văd pe Bianca Drăgușanu căsătorită pe termen lung cu Adrian Cristea"

Moderatorul emisiunii “Un show păcătos”, de la Antena 1, nu crede că asistenta sa, Bianca Drăgușanu, s-a căsătorit cu fotbalistul Adrian Cristea.
Dan Capatos spune însă că nu ar fi foarte surprins dacă ar afla că zvonurile conform cărora roșcata și-a pus pirostriile se vor dovedi reale.
“Nu știu absolut nimic despre această bârfă. Au existat niște rumori, niște șușoteli cum că ar fi existat o nuntă secretă, dar îmi este greu că spun dacă a avut sau nu loc această căsătorie. Eu tind să cred că nu, pentru că măcar mie mi-ar fi spus. Doi la mână, nu cred că ar fi avut când să o facă, pentru că Adrian a stat toată săptămâna la Cluj și Bianca în București.
O văd însă căsătorită pe Bianca, măcar ca și experiență. Este o tipă care merge la extreme de acest gen. Așa că din punctul meu de vedere cred că este o experiență pe care își dorește să o încerce. Nu o văd însă căsătoită pe termen lung cu Adrian Cristea.
A cam măturat cu el pe jos și orice bărbat-bărbat ar fi reacționet, dar naiba știe ce e între ei cu adevărat. Să nu uităm însă că Adrian Cristea i-a dat 40.000 de euro pentru a-și cumpăra apartament tocmai în complexul în care locuiesc și eu, așa că nu cred că este un sărăntoc. A făcut un gest care ar trezi atenția oricărei femei, chiar și a Biancăi, deși ea e învățată cu sume mai mari”, a spus Dan Capatos în emisiunea radio “Vedete fără secrete”, a lui Cristi Brancu.

Vezi si

Prințul Harry și Meghan, audiați într-un proces intentat de sora vitregă a ducesei de Sussex

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor fi audiaţi în cadrul unui proces civil intentat …