Thursday , April 18 2024

Cântareata Toni Braxton, diagnosticata cu lupus

Toni Braxton a declarat c\ a fost diagnosticat\ cu lupus, cânt\rea]a american\ f\când aceast\ m\rturisire într-un discurs pe care l-a sus]inut în cadrul unei gale de caritate, organizat\ pentru a cre[te gradul de con[tientizare a popula]iei în leg\tur\ cu aceast\ maladie, relateaz\ contactmusic.com.
Cânt\rea]a american\ a [ocat publicul prezent la cea de-a opta gal\ Annual Lupus Bag Ladies Luncheon, ce a avut loc, mar]i, la Los Angeles, în momentul în care a declarat c\ [i ea sufer\ de aceast\ maladie a sistemului imunitar.
“Privi]i-m\, a[a arat\ lupusul”, a declarat artista.
Dup\ aceast\ gal\, Toni Braxton [i-a exprimat, printr-un mesaj postat pe Twitter, bucuria pe care a resim]it-o dup\ ce f\cut public faptul c\ sufer\ de lupus: “M-am sim]it foarte bine. A fost un moment important pentru mine. A fost o decizie dificil\ s\ anun] în public c\ suf\r de lupus. Îns\ acum m\ simt atât de u[urat\!”.
Maladia lupus a revenit în 2010 în aten]ia presei specializat\ în difuzarea de informa]ii despre celebrit\]i, dup\ ce Lady Gaga a declarat c\ de[i nu sufer\ înc\ de aceast\ boal\, a fost “testat\ pozitiv” cu lupus, iar Terri Seymour, fosta iubit\ a produc\torului de televiziune Simon Cowell a m\rturisit recent c\ sufer\ de aceast\ boal\ înc\ din adolescen]\.
Lupus este o maladie cronic\ autoimunitar\ care poate s\ afecteze orice parte a organismului, dar atac\ în special pielea [i mucoasele. Boala este declan[at\ de o dereglare a sistemului imunitar care atac\ celulele [i ]esuturile s\n\toase, fiind caracterizat\ prin apari]ia unor pl\gi [i noduli care distrug ]esuturile, l\sând cicatrice întinse, deformante.
Cânt\rea]a [i compozitoarea american\ Toni Braxton, în vârst\ de 43 de ani, are în palmares [ase premii Grammy [i a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial. Recent, cânt\rea]a a anun]at c\ are datorii uria[e [i a ini]iat o procedur\ juridic\ prin care a cerut s\ fie plasat\ sub inciden]a legii falimentului.

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …