Saturday , December 3 2022

Când minte mama Monicăi?

N in înregistrările făcute de Irinel Columbeanu, ea spune că Monica îşi bătea fiica. Acum, susţine că miliardarul a ameninţat-o că îi taie gâtul si a facut inregistrarile sub presiune

In înregistrările postate vineri pe Ineternet, Veronica Gabor spune lucruri socante  despre comportamentul fiicei ei, care şi-ar bate des fiica, pe Irina.
În plus, într-o înregistrare, chiar micuţa spune că n-o iubeşte pe mami „pentru că mă bate” şi că vrea „să-şi cumpere altă mami”.
În replică, Veronica a făcut declaraţii, printr-o scrisoare trimisă prin intermediul casei de avocatură care o reprezintă pe Moni:
“Sunt şocată că dl. Columbeanu mă foloseşte pe mine şi pe nepoţica mea pentru a o pedepsi pe Monica pentru curajul ei de a pune capăt unei căsătorii care în ultimii doi ani i-a cauzat numai neplăceri.
Acele declaraţii sunt nereale şi mi-au fost luate sub presiune, când eram singură cu Irina la Izvorani, în perioada în care Monica se afla în America.
Profitând că Monica era plecată în America mă ameninţa că dacă nu spun cât de dificilă este Monica şi agresivă cu mine şi cu Irina, ne va lăsa să murim de foame.
Deşi la început am refuzat să fac vreo declaraţie, urmare a presiunilor şi ameninţărilor exercitate asupra mea, şi chiar a Irinei, în cele din urmă am cedat.
Într-o seară, în ianuarie anul ăsta, nu îmi aduc aminte data, dl. Columbeanu m-a trezit din somn şi m-a condus în dormitorul lui spunându-mi că dacă nu declar ce mi-a spus în discuţiile anterioare, mă va scoate noaptea afară din casă.
Cel mai des mă ameninţa că îmi taie gâtul sau că mă taie bucăţi. Aşa a spus şi despre judecătoarea de la Buftea, iar despre avocata Monicăi a spus că îi zboară toţi dinţii.
La fel a făcut presiuni şi asupra Irinei. De câteva ori s-a închis singur cu fetiţă în cameră, fără a-mi da voie să îi însoţesc.
De fiecare dată după discuţiile cu dl. Columbeanu, Irina era plânsă şi mă întreba dacă îmi aduc aminte cum o bătea mama ei.
Când am întrebat-o despre ce vorbeşte, Irina mi-a spus că aşa i-a zis tatăl ei, că mama o bate şi că nu trebuie să o iubească.
Personal, am fost de faţă, când dl Columbeanu i-a spus că dacă nu spune ce i-a zis el îi ia toate hainele şi jucăriile.

Vezi si

Viva Magenta – culoarea anului 2023

 Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. Este vorba despre Viva Magenta, o culoare descrisă …