Tuesday , July 5 2022

Campioana europeana si mondiala, prostituata intr-un bordel din Germania

Floarea Leonida este platita cu sute de euro pentru serviciile oferite clientilor amatori de sex platit. Tanara a obtinut numeroase medalii pentru gimnastica din Romania
Floarea a castigat aurul la barna la junioare si argintul la individual, sol si cu echipa la Campionatul European din 2002. In 2003 a luat din nou argintul la CM de la Aneheim ca senioare, iar in 2006 a repetat aceeasi performata la „europenele” de la Volos (Grecia). Soarta a facut insa ca viata sportivei sa se schimbe insa cu 180 de grade si Floarea a ajuns de pe podiumul olimpic, prostituata intr-un bordel din Germania.
Cel putin asa reiese din fotografiile si prezentarea succinta a tinerei, postate pe site-ul oficial al stabilimentului de lux. Rebela din fire, gimnasta a mai fost implicata in 2005 intr-un scandal. Pe timpul cand se afla in cantonament, Floarea a fugit din hotel intr-un club de noapte impreuna cu Catalina Ponor pentru a merge la un majorat al unui gimnast de la juniori. Atunci, Federatia Romana de Gimnastica le-a sanctionat pe cele doua si le-a trimis la echipele de club.
Conform unor informatii primite pe adresa [email protected], de cand s-a retras din lumea sportului, Floarea are cu totul si cu alte preocupari.
„Eu am stat cu ea o ora in bordelul din Germania. Fata stie meserie, dar e cam tarancuta. A facut de toate, oral, normal, anal. I-am dat 200 de euro pentru o ora. Ea mi-a zis ca e acolo de patru ani de zile. Nu e singura romanca din bordel, mai sunt vreo sase fete cu ea”, ne-a declarat un client care a frecventat bordelul unde lucreaza Floarea si care a recunoscut-o imediat.
Afirmatiile sale sunt sustinute si de site-ul respectivului stabiliment, care o listeaza pe fosta gimnasta romanca printre fetele de top.
„Constitutie atletica, cupa 70B, inaltime 1,50m. Specialitati: Sarutari, ejaculari pe corp, masaj cu ulei, fetis cu picioarele, masturbare, lins testicule, afectuoasa si dragastoasa”, cam asa isi face reclama Floarea pe site-ul bordelului din Germania, unde tine sa precizeze ca specialitatile ei sunt fetisul cu picioarele si ejacularea pe corp.
Data nasterii: 13 ianuarie 1987
Locul nasterii: Bucuresti
– a concurat pentru Clubul Sportiv al Armatei
-a inceput gimnastica la 3 ani
-le-a avut antrenoare pe Eliza Stoica, Mariana Dudas si Elena Ceampelea pana sa ajunga sub comanda Marianei Bitang si a lui Octavian Bellu la lotul de senioare al Romaniei
-gimnastele ei favorite au fost Claudia Presecan si Maria Olaru
Palmares:
Junioare:
aur la barna la Europene (2002)
argint la sol, individual compus si cu echipa la Europene (2002)
Senioare:
argint cu echipa la Mondiale (2003)
argint cu echipa la Europene (2006)

cancan.ro

Vezi si

După Netflix, și HBO face economii. HBO Max opreşte producţiile din multe ţări europene

Warner Bros. Discovery a oprit producţia de conţinut local din multe ţări europene, inclusiv România, …