Sunday , March 3 2024

Cameron Diaz şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez s-au despărţit

Actriţa americană Cameron Diaz s-a despărţit de iubitul ei, jucătorul de baseball american Alex “A-Rod” Rodriguez, după o relaţie de aproape şapte luni, informează pagina electronică a revistei Life & Style.
“Cameron şi A-Rod nu se mai întâlnesc şi s-au despărţit. Lui nu-i mai place de ea. Acesta este adevăratul motiv al despărţirii”, a declarat pentru sursa citată un apropiat al celor doi.
Speculaţiile privind o despărţire au început încă din octombrie, când Cameron a fost văzută la Londra cu un bărbat misterios, iar apoi a plecat dintr-un club de noapte alături de actorul Matthew Morrison. A-Rod a fost văzut petrecând în Las Vegas fără Cameron Diaz, pe 28 octombrie. “A-Rod a fost într-un club de noapte, iar un grup de modele din România se afla la masa alăturată. El a discutat cu fetele şi a petrecut toată noaptea distrându-se cu ele”, notează Life & Style.
Cameron Diaz, în vârstă de 38 de ani, este o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum “Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary” (1998), dar şi în drama “Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) şi în franciza “Îngerii lui Charlie”. Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor “Viaţă pentru sora mea”, “Cutia” şi în comedia “Knight and Day”, în care joacă alături de Tom Cruise. Recent, Cameron Diaz a început filmările pentru comedia “Bad Teacher”, în care joacă alături de fostul ei iubit, cântăreţul Justin Timberlake.
Alex Rodriguez, născut pe 27 iulie 1975, este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători de baseball din toate timpurile, jucând pentru echipa New York Yankees, cu care a semnat în 2007 un contract pe 10 ani, în valoare de 275 de milioane de dolari.

Vezi si

VIDEO. Activiști PETA au întrerupt prezentarea Victoriei Beckham la Paris Fashion Week

Activişti ai grupului pentru drepturile animalelor PETA au perturbat, vineri, prezentarea de modă a Victoriei …