Wednesday , December 7 2022

Cameron Diaz: Sexul este sportul meu preferat

Actri]a Cameron Diaz a declarat recent c\ sexul este sportul ei preferat [i c\ are întotdeauna chef s\-l practice, potrivit contactmusic.com.
“«Sex» este cel mai sexy cuvânt din limba englez\. Cuvântul în sine mi se pare sexy. Are ceva, nu crede]i? Sexul este sportul meu preferat”, a declarat Cameron Diaz pentru News of the World. “Cum s\ m\ faci s\-mi vin\ cheful mai repede? Întotdeauna am chef”, a mai spus actri]a american\.
Cameron Diaz, în vârst\ de 38 de ani, are de aproximativ doi ani o rela]ie cu juc\torul de baseball, îns\, la sfâr[itul s\pt\mânii trecute, presa american\ anun]a c\ cei doi s-au desp\r]it, citând o surs\ din anturajul actri]ei.
În declara]ia acordat\ recent ziarului britanic, Diaz a mai spus c\ nu se gr\be[te s\ se m\rite. “Trebuie s\ ne facem propriile reguli. Pur [i simplu nu m-am c\s\torit niciodat\ cu nimeni de care s\ fie nevoie s\ divor]ez apoi. Ne desp\r]im [i mergem mai departe”, a ad\ugat ea.
Cameron Diaz a mai avut în trecut rela]ii cu celebrit\]i precum Justin Timberlake, Jared Leto [i Matt Dillon.
Cameron Diaz este o obi[nuit\ a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum “Mary cea cu vino-ncoa’/ Something About Mary” (1998), dar [i în drama “Vanilla Sky – Deschide ochii” (2001) [i în franciza “Îngerii lui Charlie”. Cameron Diaz a putut fi v\zut\, recent, pe afi[ele filmelor “Via]\ pentru sora mea”, “Cutia” [i în comedia “Knight and Day”, în care joac\ al\turi de Tom Cruise.

Vezi si

Ce au căutat românii pe Google în 2022. Ucraina, Roxadustat și Florin Salam, în topul căutărilor

Google prezintă de 11 ani în fiecare lună decembrie listele cu cele mai populare (trending) …