Saturday , August 13 2022

Cameron Diaz revine în cinema după 8 ani de pauză

Cameron Diaz revine pe micile ecrane alături de Jamie Foxx în filmul Back in Action. După o pauză de opt ani, actrița revine pe micile ecrane într-o producție marca Netflix.

Aceasta va juca în filmul „Back in Action”, alături de Jamie Foxx. Anunțul a fost făcut de Foxx, care a dezvăluit pe contul său de Twitter că filmările vor începe la sfârșitul acestui an. În plus, acesta a făcut publică și conversația telefonică pe care a avut-o cu Cameron Diaz despre întoarcerea sa pe platourile de filmare și cum s-a lăsat convinsă să revină după ce se retrăsese din lumina reflectoarelor pentru viața liniștită de familie.

„Sunt entuziasmată, dar nu știu cum să fac asta, știi?”, i-a mărturisit actrița, citată de elle.ro.

Foxx l-a adăugat în conversație pe Tom Brady, despre care a spus că e persoană potrivită pentru a-i oferi sfaturi. La începutul acestui an, celebrul sportiv s-a retras din NFL, însă după doar 40 de zile a decis să își reia cariera, alăturându-se echipei Tampa Bay Buccaneers. „Vorbeam cu Jamie și mi-a spus că ai nevoie de câteva sfaturi în legătură cu anularea retragerii. Sunt destul de bun la a-mi revoca retragerea”, i-a spus Brady lui Diaz.

Actrița a confirmat vestea pe contul său de Instagram, unde a scris: „Jamie Foxx, doar tu mă poți readuce în acțiune!!! Abia aștept, va fi extraordinar!”.

Într-un interviu cu Bruce Bozzi din 18 februarie 2021, Cameron Diaz a mărturisit că „nu s-ar mai vedea” revenind în lumea Hollywood-ului, cel puțin deocamdată – dar nici nu exclude categoric posibilitatea unei reveniri.

„Niciodată nu voi spune niciodată legat de orice în viață. Nu sunt genul. Voi mai juca în vreun film vreodată? Nu intenționez. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee”, a glumit ea. „Nu m-aș mai vedea, mamă fiind acum, mama unui copil de un an, stând pe platourile de filmare timp de 14, 16 ore departe de copilul meu. Pur și simplu nu m-aș mai vedea făcând asta.”

Vezi si

Actrița Anne Heche a murit la o săptămână după accidentul rutier 

Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, nu și-a recăpătat cunoștința după …