Monday , February 6 2023

Cameron Diaz dezvăluie că a fost cărăuș de droguri înainte de a deveni celebră

Cameron Diaz a mărturisit că a fost folosită pentru a transporta droguri în Maroc, atunci când era tânără și nu avea niciun job.

Înainte de a deveni una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, Cameron Diaz a avut parte de câteva job-uri cel puțin neobișnuite. În cadrul podcast-ului Second Life, actrița a dezvăluit că în anii ’90 s-a mutat la Paris pentru a deveni model. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor, visul său nu s-a concretizat. Cameron a dezvăluit chiar că timp de un an nu a reușit să obțină niciun job ca model. „Am stat acolo un an întreg și nu am lucrat nici măcar o zi. Nu puteam să-mi găsesc un loc de muncă ca să-mi salvez viața”, a declarat actrița, citată de elle.ro.

După multe eșecuri, Diaz a dezvăluit că a primit o ofertă de muncă, însă nu era deloc ceea ce visa ea. „Apoi am primit o slujbă, dar cred că eram cărăuș de droguri în Maroc, jur pe Dumnezeu”, a mărturisit Diaz în cadrul podcast-ului.

Aceasta a mai povestit și că până să ajungă la aeroport nu a știut că în valiza care îi fusese înmânată ca să o predea la aterizare cuiva se aflau substanțe interzise. „Nu știu, nu e a mea, habar nu am a cui e”, le-a spus Cameron autorităților de la aeroport când a fost controlată. Actrița a lăsat apoi valiza oficialilor și s-a întors în Franța.

La scurt timp după acest incident, Diaz a primit rolului Tinei Carlyle în filmul „Masca”, iar viața sa s-a schimbat complet.

La sfârșitul lunii trecute, Diaz a mărturisit că va reveni pe platourile de filmare după o pauză de opt ani. Aceasta va juca în filmul „Back in Action”, alături de Jamie Foxx.

Vezi si

VIDEO. Anthony Delon și Mickey Rourke filmează la Oradea o producție a unui regizor român, preot ortodox

Actorul american Mickey Rourke și cel francez Anthony Delon, fiul cunoscutului actor Alain Delon, încep …