Thursday , May 13 2021

Câinii președintelui Biden au fost ”alungați” de la Casa Albă. Unul dintre ei ar fi mușcat un angajat

Cei doi câini ciobănești germani ai cuplului prezidențial Joe și Jill Biden nu vor mai sta la Casa Albă, după ce unul dintre ei ar fi mușcat un agent de securitate, relatează BBC News.

Incidentul provocat de câinele mai tânăr, Major, a dus la decizia de a-i trimite înapoi la reședința familiei din Wilmington, Delaware. Major, care are 3 ani și a fost adoptat de familia Biden în 2018, ar fi dat dovadă de un comportament agresiv față de personalul Casei Albe, sărind și lătrând la angajați și agenții de securitate. Cel de-al doilea ciobănesc al familiei, Champ, are 13 ani. De altfel, Major este primul câine care a ajuns de la un adăpost pentru animale la Casa Albă.

Mutarea lor în Washington, odată cu instalarea familiei prezidențiale, a fost salutată la vremea respectivă de presa americană, care remarca faptul că animalele de companie se întorc la Casa Albă după o absență de patru ani, Donald Trump fiind unul dintre puținii președinți americani care nu s-a arătat a fi mare iubitor de animale.

HotNews

 

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …