Wednesday , November 30 2022

"Burlacul" Vladimiur Draghia, dat afara de Antena 1

El s-a intilnit pe ascuns cu sefa departamentului Divertisment de la Antena, motiv care a aruncat banuieli asupra prezentei sale in concurs. Radu Mazare, Irinel Columbeanu, Liviu Varciu si actionarul dinamovist Dragos Savulescu au fost cele patru variante principale pentru inlocuirea titularului show-ului.
Lovitura de teatru in cadrul unuia dintre show-urile importante difuzate de Antena 1! Vladimir Draghia este, oficial, dat afara de la “Burlacul”. Inca de la aflarea vestii ca tanarul este noul ales pentru seria din acest an a productiei au aparut aprigi controverse cu privire la oportunitatea acestei numiri. Emisiunea a mers inainte, desi nimeni din echipa care produce acest show nu s-a putut acomoda cu stilul dificil al lui Draghia.
Evident ca toate tensiunile din spatele camerelor de filmare s-au rasfrant si asupra show-ului propriu-zis, iar audientele nu au fost pe masura asteptarilor. In aceste conditii, responsabilii Antenelor au luat in discutie inlocuirea lui Vladimir.
S-au luat in calcul mai multe nume, dintre care cel putin patru au atras atentia: primarul Radu Mazare, Irinel Columbeanu, Liviu Varciu si actionarul dinamovist Dragos Savulescu. Mazare, Varciu si Savulescu au fost chiar contactati, dar din diverse motive au refuzat.
Cert este ca in acest moment Vladimir Draghia este oficial in afara show-ului, iar episodul de joia trecuta si cel din viitoarele doua saptamani vor fi difuzate pentru ca au fost deja filmate. Ceea ce este sigur, in ultimele cinci episoade va juca un nou… burlac. Astazi urmeaza sa aiba loc o discutie cu factorii de decizie ai Antenei si cel tarziu pana la finalul weekendului urmeaza sa aflam numele noului personaj principal al show-ului.
Andrei Iordache, favorit pentru un nou sezon
Printre cei care au fost vizati de producatori sa ii ia locul lui Draghia s-a numarat si manechinul Andrei Iordache . Producatorii au preferat insa sa astepte un nou sezon al emisiunii, astfel ca Andrei sa fie noua vedeta Antena 1, nu doar un inlocuitor al actualului “Burlac”.
S-a intalnit pe ascuns cu Augusta, cu o zi inainte de inceputul emisiunii
La sfarsitul lunii februarie, ziarul CANCAN a prezentat dovezi clare ale relatiei extraprofesionale care exista intre Vladimir Draghia si Augusta Lazarov, sefa departamentului Divertisment de la Antena. Astfel, reporterii CANCAN au intrat in posesia unui filmulet incendiar realizat pe 22 ianuarie, cu doar o zi inaintea inceperii filmarilor pentru “Burlacul”. Atunci, Draghia a mers la apartamentul lui de pe strada Paris, unde a ajuns la 17.30. Dupa aproximativ o ora, acolo a intrat si Augusta Lazarov. Era 18.20. La douazeci de minute distanta, luminile din locuinta s-au stins pentru ca la 19.24 sa se reaprinda. Doar pentru cateva minute, pentru ca ele s-au stins din nou pana la 23.21. Atunci, Draghia a aparut la geamul apartamentului si, extrem de ravasit, s-a incheiat la camasa. Acele imagini le-au dat apa la moara celor care vehiculau inca dinainte de startul emisiunii “Burlacul” ca numirea lui Draghia a fost una datorata exclusiv relatiei cu Augusta si nu dorintei producatorilor, care ar fi fost pusi in fata faptului implinit. (cancan.ro)

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …