Monday , January 30 2023

Bryan Adams, vaccinat cu schema completă, s-a infectat cu corona pentru a doua oară într-o lună

Artistul canadian Bryan Adams a anunțat că s-a infectat, din nou, cu coronavirus și s-a internat în spital, în Italia, transmite BBC. “Iată-mă, abia ajuns la Milano, și am fost testat pozitiv pentru a doua oară într-o lună”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram.

Adams, despre care presa a relatat că este vaccinat cu schemă completă, a fost anterior testat pozitiv în data de 31 octombrie, fără să prezinte simptome.

Brian Adams și Jon Bon Jovi au fost nevoiți să-și anuleze, recent, spectacolele din cauza COVID.

Bon Jovi și-a anulat o apariție la Miami chiar înainte să înceapă show-ul, după ce spectatorii erau deja în sală. Membrii trupei s-au testat iar testul solistului a ieșit pozitiv. Un reprezentant al lui Jon Bon Jovi a declarat, la momentul respectiv, că artistul este vaccinat cu ambele doze și că se simte bine.

La rândul său, Bryan Adams a fost nevoit să-și anuleze un recital, după contaminarea de la finele lunii trecute. El urma să cânte la ceremonia de introducere a Tinei Turner în Rock and Roll Hall of Fame, având în set-list mai multe piese, între care și „It’s Only Love”, de pe albumul de succes din 1984, ”Reckless”. Adams a fost înlocuit de starul country Keith Urban.

Un reprezentat al artistului a declarat că Adams este vaccinat cu schemă completă.

Vezi si

Lisa Loring, care a interpretat rolul lui Wednesday în „Familia Addams” în anii 60, a murit în urma unui AVC

Lisa Loring, actrița care a interpretat rolul lui Wednesday în ecranizarea „Familiei Addams” din anii …