Sunday , September 25 2022

Bruce Willis, scos de bodyguarzi dintr-un club din Londra (FOTO)

Actorul în vârstă de 63 de ani a fost ajutat de gărzile de corp să iasă dintr-un club londonez. 

După toate rolurile de dur pe care le-a făcut, Bruce Willis a cam îmbătrânit și și-a pierdut rezistența. Judecând după imaginile surprinse de paparazzi la ieșirea dintr-un club exclusivist din Londra, starul pare să fi băut cam mult sau sa fie intr-o suferinta, fiind ajutat de bodyguarzi să părăsească localul și să urce într-un taxi.

Îmbrăcat în pantaloni bleumarin închis și cămașă albă, Willis a fost prezent la un eveniment găzduit de revista GQ, dar a părăsit clubul târându-se cu o figură pe care se putea citi suferința. După ce a coborât încet cele câteva trepte de la ieșire, el a fost ajutat și de un al doilea bodyguard să urce pe bancheta din spate a mașinii.

Cotidianul britanic Daily Mail, care a publicat fotografiile, nu menționează motivul pentru care Bruce Willis a părăsit astfel localul. Se pare că acesta a băut cam mult și nu se știe dacă expresia de durere de pe chipul său a fost doar o strategie pentru a-i induce în eroare pe fotoreporteri sau era provocată de o suferință reală.

Actorul a venit fără soția lui, Emma Heming (40 de ani), la evenimentul găzduit luni seară în Londra. Bruce Willis s-a căsătorit în 2009 cu modelul și actrița născută în Malta, după ce s-au cunoscut în 2007 la o sală de fitness, prin intermediul instructorului lor. Ei au două fiice, Evelyn Penn Willis (patru ani) și Mabel Ray Willis (șase ani). Bruce Willis mai are trei fiice cu fosta soție, Demi Moore, cu care a fost căsătorit între 1987 și 2000 – Rumer Willis (30 de ani), Scout LaRue Willis (27 de ani) și Tallulah Belle Willis (24 de ani).

eva.ro

foto: Daily Mail

Vezi si

Palatul Buckingham publică o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta

Palatul Buckingham a publicat sâmbătă o fotografie cu locul de veci al reginei Elisabeta, în …