Tuesday , October 19 2021

Bruce Springsteen a fost arestat după ce a fost prins băut la volan, cu o alcoolemie de 0,02

Celebrul rock star american a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,02, după un shot de tequila. Cu puține zile înainte filmase o reclamă pentru Jeep. Brandul auto a retras reclama de pe YouTube din acest motiv.

Artistul de 71 de ani a fost prins băut la volan în statul său natal, New Jersey, la doar câteva zile după ce apăruse într-o reclamă la Jeep, filmată pentru Super Bowl.

Poliția l-a arestat pe 14 noiembrie în zona Gateway National Recreation Area din Sandy Hook, pentru condus neglijent, sub influența alcoolului. „Springsteen a cooperat pe tot parcursul procesului”, a precizat o purtătoare de cuvânt a parcului național.

Asbury Park Press a citat miercuri un raport al poliţiei în care este precizat că nivelul alcoolului în sânge a fost de 0,02, mult sub limita legală de 0,08, iar New York Post a citat surse apropiate lui Springsteen care au spus că muzicianul a condus în Gateway National Recreation Area şi a oprit pentru a face poze cu fanii. El a acceptat să bea un shot de tequila oferit de un admirator în timp ce poliţiştii se aflau în preajmă.

Nu a fost stabilită o dată pentru înfăţişarea la tribunal.

Spotul publicitar Jeep intitulat The Middle, în care Bruce conduce prin America îndemnând poporul la unitate într-o țară divizată, a fost retras, săptămâna asta, de pe pagina YouTube a brandului auto. „Mesajul de comunitate și unitate al reclamei este la fel de relevant ca oricând. La fel și mesajul că băutul când conduci nu poate fi niciodată tolerat”, a declarat un purtător de cuvânt al Jeep.

Crescut cu un tată alcoolic, Springsteen nu pare un om al exceselor. Un cunoscut al cântărețului a declarat pentru New York Post: „Bruce a crescut concertând în baruri. Da, bea, dar nu este un bețiv și nici alcoolic. L-am văzut la multe evenimente private, cu o băutură în mână, consumă alcool. Dar nu l-am văzut nici măcar o dată beat.”

Springsteen lansase al 20-lea album al său, Letter to You, înregistrat alături de E Street Band, cu mai puțin de o lună înaintea intrării în arest. Albumul cu 12 piese abordează teme precum îmbătrânirea și mortalitatea și a fost bine primit de criticii muzicali, care l-au considerat o experiență emoționantă și intimă, mai ales în contextul pandemiei actuale.

elle.ro

Vezi si

VIDEO. Catherine Zeta-Jones se află în România. Ea filmează „Familia Addams” pentru Netflix

Catherine Zeta-Jones se află la București. Celebra actriță a ajuns în România și a postat …