Tuesday , October 4 2022

Britney Spears s-a internat la psihiatrie

Britney Spears s-a internat într-un spital de psihiatrie, a anunțat miercuri Los Angeles Times. Cântăreața pop a suferit o cădere emoţională și va rămâne sub tratament 30 de zile.

Rapoartele spun că artista în vârstă de 37 de ani a fost stresată în ultimele săptămâni, din cauza stării de sănătate a tatălui ei, care a suferit două intervenții chirurgicale. Convalenscența lui Jamie Spears este și motivul pentru care Britney a renunțat la carieră sa muzicală pe o perioadă nedeterminată. Cântăreața a vrut să-și dedice timpul îngrijirii tatălui ei.

Artista a explicat pe Instagram și pe Twitter la începutul acestui an că e nevoită să amâne turneul Britney: Domination, pe care urma să îl susţină în Las Vegas, programat să înceapă inițial din luna februarie.

„Îmi canalizez atenția și energia pentru a avea grijă de familia mea”, a spus Britney într-o declarație. „Avem o relație foarte specială și vreau să fiu împreună cu familia mea în acest moment, așa cum și ea a fost mereu pentru mine. Apreciez rugăciunile și sprijinul acordat familiei mele în această perioadă. Îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-am provocat și aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea să mă întorc pe scenă”, a mai transmis atunci vedeta pe Twitter.

Tot miercuri, vedeta americană a postat o fotografie pe Instagram. „Iubește-te având grijă de tine, de minte, de trup și de spirit. Toți avem timp de puțin timp cu noi”, a scris Spears la descrierea imaginii.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …