Thursday , May 23 2024

Britney Spears, data in judecata pentru hartuire sexuala

Cânt\rea]a Britney Spears a fost dat\ în judecat\, miercuri, de o fost\ gard\ de corp, Fernando Flores, care o acuz\ de h\r]uire sexual\, informeaz\ Reuters.
Fernando Flores o acuz\ pe Britney Spears de “avansuri sexuale nedorite repetate” [i de h\r]uire, incidente care i-au provocat stres emo]ional, potrivit dosarului depus miercuri la un tribunal din Los Angeles.
El le cere cânt\re]ei [i fostului s\u angajator, Advanced Security Concepts Corp., daune a c\ror valoare nu a fost f\cut\ public\.
Bodyguard-ul spune c\, printre altele, Spears l-a invitat la ea în dormitor în timp ce era dezbr\cat\.
El a lucrat pentru celebra cânt\rea]\ din februarie pân\ în iulie, anul acesta.
Purt\torul de cuvânt al lui Spears, Holly Shakoor, nu a putut fi contactat, în timp ce purt\torul de cuvânt al Advanced Security Concepts a refuzat s\ comenteze acuza]iile.
Flores mai spune c\ Spears a avut o conduit\ nepotrivit\ fa]\ de cei doi fii ai ei [i c\ o dat\ i-a luat cureaua pentru a-i disciplina pe micu]i. Cei doi copii – Sean Preston, în vârst\ de 4 ani, [i Jayden James, în vârst\ de 3 ani -, î[i petrec timpul între re[edin]a din Beverly Hills a lui Britney [i cea a tat\lui lor, dansatorul Kevin Federline.
Cânt\rea]a se afl\ sub curatela tat\lui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodat\, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judec\tor. Plasarea sub curatel\ a împiedicat-o s\ depun\ m\rturie în timpul proceselor anterioare care au avut-o ca pârât.
Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei în 2008, dup\ ce a fost internat\ în spital pentru evaluare psihiatric\, dup\ o serie de c\deri nervoase.
Îns\ anul 2008 a însemnat [i revenirea lui Britney Spears, care a reu[it s\ î[i reabiliteze imaginea [i s\ î[i relanseze cariera muzical\. Albumul “Circus”, care include hitul “Womanizer”, s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

Vezi si

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anunță pagina de Facebook …