Friday , June 2 2023

Brit Awards: Harry Styles, marele câștigător de la Londra, a plecat acasă cu 4 premii

Harry Styles, fost membru al trupei One Direction, a câştigat patreu premii din cele patru categorii la care a fost nominalizat la gala Brit Awards, care a avut loc sâmbătă, la Londra. Muzicianul în vârstă de 29 de ani a câştigat premiile la categoriile „cea mai bună melodie” – pentru „As It Was”, care a rămas în top 10 săptămâni pe locul 1, „cel mai bun album” („Harry’s House”), „cea mai bună interpretare pop/R&B” şi „cel mai bun artist”.

„Sunt foarte, foarte recunoscător pentru asta şi sunt foarte conştient pentru privilegiul de a fi aici, în această seară”, a spus Styles în discursul de acceptare, dedicând premiul “artistul anului” unei liste de cântăreţe.

Styles, care a devenit faimos în show-ul de talente „The X Factor” ca membru al trupei One Direction, a câştigat săptămâna trecută două premii Grammy, inclusiv pe cel pentru “albumul anului”.

„Noaptea aceasta a fost cu adevărat specială pentru mine… Mulţumesc mult pentru primirea acasă”, a spus Styles, sâmbătă, după ce a câştigat trofeul pentru “cel mai bun album”. „Sunt atât de mândru că sunt un artist britanic acolo, în lume. Sunt atât de mândru să fiu aici în seara asta, sărbătorind artiştii britanici şi muzică britanică”.

Beyoncé a primit trofeul “international artist of the year” şi hitul ei „Break My Soul” a câştigat “international song of the year”.

Lista câştigătorilor
Artist of the year: Harry Styles
Song of the year with Mastercard: Harry Styles – “As It Was”
Artist pop/R&B of the year: Harry Styles
Album of the year: Harry Styles – “Harry’s House”
Artist international of the year: Beyoncé
Album international of the year: Beyoncé – “Break My Soul”
Artist Hip Hop/Grime: Aitch
Dance act: Becky Hill
Best new artist: Wet Leg
Group of the year: Wet Leg
Group international of the year: Fontaines D.C
Artist Rock/alternative of the year: The 1975
Producer of the year: David Guetta.

Vezi si

Un cunoscut actor american, găsit vinovat de viol. Ar putea sta până la 30 de ani în închisoare

Actorul american Danny Masterson, cunoscut în special pentru rolul din „That ’70s Show” a fost …