Sunday , September 25 2022

Brian May, chitaristul Queen. Ce l-a salvat după infarctul suferit și cum a scăpat de depresie în pandemie

Brian May a trecut printr-o experienţă pe care nu ar dori-o nimănui. Legenda rock mărturiseşte că infarctul pe care l-a suferit a fost un imens semnal de alarmă pentru el, dar şi o binecuvântare, fiindcă l-a făcut mult mai conştient de frumuseţea vieţii.

Conform okmagazine, artistul britanic a explicat că există un lucru pe care l-a făcut cu consecvenţă şi despre care crede că i-a salvat viaţa: bicicleta.

Chitaristul Queen în vârstă de 73 de ani ar fi putut muri în luna mai a anului trecut, spun medicii. A fost supus unei intervenţii chirurgicale, în urma căreia s-a simţit demoralizat.

Însă a început să pedaleze, fapt care i-a redat pofta de viaţă. Iată ce spune Brian: ”M-a salvat cu adevărat. Când ai dureri, şi am avut, mă urcam pe bicicletă şi mă simţeam om din nou.”

Rocker-ul a explicat în podcast-ul lui Kerry Ellis: ”E greu acum, cu restricţiile astea, doar solicitarea fizică mă ajută să fac faţă situaţiei.”

În luna februarie, May a mărturisit şi cum a scăpat de depresie: cu grădinăritul. ”Sunt norocos, verdele plantelor îmi calmează creierul, altfel cred că ar exploda”, spunea rocker-ul celebru.

Vezi si

Motanul-vedetă Stepan, fugit din calea bombelor din Ucraina, s-a întors acasă

Cel mai popular motan din Ucraina, Stepan, blogger de succes, fugit la începutul războiului din …