Sunday , October 2 2022

Bradley Cooper, cel mai sexy barbat, desemnat de "People"

Actorul american Bradley Cooper, în vârstă de 36 de ani, a fost desemnat, miercuri, cel mai sexy bărbat în viaţă de către editorii revistei People, informează site-ul acestei publicaţii.
Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson, în anul 1985.
În 2010, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a revenit actorului canadian Ryan Reynolds.
Printre câştigătorii acestui titlu în anii precedenţi se numără Johnny Depp (2009 şi 2003), Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) şi Brad Pitt (2000 şi 1995).
Bradley Cooper, născut pe 5 ianuarie 1975, a absolvit cursurile Universităţii Georgetown din Statele Unite. Pe lângă actorie, starul american este pasionat de motociclete şi de limba franceză, pe care o vorbeşte fluent.
“Cred că este ceva destul de cool ca un bărbat care nu arată ca un fotomodel să primească acest titlu”, a declarat Cooper. “Cred că sunt un bărbat care are o înfăţişare decentă. Uneori pot să arăt minunat, iar alteori pot să arăt oribil”, a adăugat starul american.
Bradley Cooper, al cărui tată a murit în ianuarie, este foarte apropiat de mama lui, Gloria. Atunci când a aflat că a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă, actorul a spus: “Primul lucru la care m-am gândit este faptul că mama mea va fi foarte fericită”.
Starul american, care s-a despărţit de actriţa Renée Zellweger în luna martie, după o relaţie de doi ani, a fost văzut în ultimele luni în compania cântăreţei Jennifer Lopez. Actorul a declarat că este “un bărbat celibatar în vârstă de 36 de ani”.
Potrivit presei americane, Bradley Cooper a avut anterior relaţii şi cu actriţele Olivia Wilde şi Jennifer Aniston.
Bradley Cooper a devenit celebru graţie rolului Will Tippin din serialul de succes “Alias”, dar şi celui din surprinzătoarea comedie “Marea mahmureală/ The Hangover”, lansată în 2009. Actorul a putut fi văzut recent pe marile ecrane în comedia “Marea mahmureală 2”.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …