Friday , December 2 2022

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou împreună? Au fost surprinși în vila lui George Clooney din Italia

De luni de zile se vorbește despre faptul că Brad Pitt și Jennifer Aniston ar forma din nou un cuplu, iar recent cei doi au fost surprinși la vila de pe malul lacului Como ce aparține prietenului lor George Clooney.
pitt-aniston

Brad Pitt a decis să plece în Europa pentru a se bucura de câteva zile de liniște, insoțit de una dintre fiicele sale, Shiloh. Actrița Jennifer Aniston se afla la Milano pentru filmările comediei “Murder Mystery” și a profitat de prezenţa ei în nordul Italiei pentru a petrece câteva zile la vila lui Clooney.
Cei doi au fost văzuți de mai multe ori împreună după ce actorul a divorțat de Angelina Jolie.
„Brad şi Jen au luat legătura sporadic de-a lungul anilor, însă contactele dintre ei au devenit mai frecvente de când actriţa s-a despărţit de Justin (Theroux)”, au declarat surse apropiate celor doi actori pentru revista italiană Grazia.
Revista “New Idea” susține Aniston și Pitt și-ar fi reînnoit promisiunile și legătura pe care o au în prezent şi că cele două vedete de la Hollywood “stau în Italia două săptămâni” începând cu un sejur la vila lui George Clooney. Iar o sursă apropiată de cei cei doi spun că “sunt în luna de miere”.
Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi între 2000 şi 2005, dar se pare că, deşi au trecut 13 ani de la divorţ, relaţia lor a rămas specială.
click.ro

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …