Wednesday , February 1 2023

Brad Pitt se iubeste cu rivala Angelinei Jolie

Tabloidul britanic The Sun a anunțat recent că Brad Pitt (55 de ani) și Charlize Theron (43 de ani) sunt împreună. Se pare că cei doi actori au o relație de o lună și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Actrița originară din Africa de Sud este considerată de presa americană drept „inamica nr. 1” a Angelinei Jolie (43 de ani).

Potrivit unui articol publicat de RadarOnline în urmă cu câțiva ani, Angelina Jolie și Charlize Theron nu se suportă. Cele două se „luptă” de ani de zile pentru roluri, iar surse apropiate de staruri spun că există o rivalitate veritabilă între ele. Acum, au apărut tot mai multe zvonură că Charlize Theron se iubește cu fostul soț al Angelinei Jolie, Brad Pitt. Un articol publicat de The Sun a readus la lumină întreg scandalul dintre cele două superbe actrițe.

Tensiunea dintre cele două nu este una nouă. Angelina Jolie a jucat în „The Tourist”, rol pe care „rivala” ei l-a refuzat. Mai mult, actrița americană a fost „curtată” pentru „Bride of Frankenstein”, iar în cazul unui refuz, producătorii și-ar fi dorit-o pe Charlize Theron, fapt ce a enervat-o la culme pe prima. Surse din industria filmului susțin că între cele două este un adevărat „festival al urii” și că încearcă să se saboteze una pe alta pe cât de mult posibil.

Relația dintre Charlize (foto) si Brad, care ar fi început de Crăciun, este prima poveste de dragoste serioasă a lui Brad, după ce s-a despărțit de Angelina Jolie în 2016. Charlize, care și-a anulat căsătoria cu Sean Penn în 2015, l-ar fi vizitat pe Brad la casa sa din Loz Feliz, Los Angeles. Actrița încă nu i-a întâlnit pe cei șase copii pe care îi are cu Jolie. Atât Brad, cât și Charlizesunt cunoscuți pentru relațiile lor cu alte vedete de profil.

O sursă apropiată de actori a declarat că: „S-au întâlnit ocazional timp de o o lună. Sunt prieteni de mult timp, în mod ironic s-au cunoscut prin Sean Penn. Lucrurile au evoluat în timp”.

click.ro

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …